Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J98i16r84i 27T42i16c52h59y

23. 1. 2020 16:46

Macro (hned za nim na priklad Trudeau) zrejme patri k tem vedoucim levicovym liberalum "zapadu", kteri posluhuji zkaze spolecnosti.

9 1
možnosti
Foto

Čím dál více mám pocit, že Macron a několik dalších světových politiků jsou jedna banda ufounů. Nerozumím jim, nechápu, proč zavírají oči a dveře před něčím, co se časem ukázalo jako životaschopné, aby je naopak otevírali dokořán před silami a názory, které ženou svět o několik set let nazpět. Nechápu, nerozumím...

16 0
možnosti
IM

I58v19a24n 18M65i76n56á34ř

23. 1. 2020 14:54

Západní státy, které otevírají náruč islámské migraci se nemohou divit narůstajícímu antisemtismu. Dopady tohoto cíleného neolevičáctví, směřující k multikulturním snahám o integraci s muslimy - jsou již teď pro evropskou společnost zcela neúnosné.

Po Macronově neuvážené reakci vůči izraelskému policistovi - mohou odpůrcům veškerých jinověrců .. jen "narůst křídla".

9 1
možnosti
RM

Za normální situace bych historická vychýlení z normálu (vlastnictví kostelů cizí velmocí) spíše odsoudil jako pěknou hloupost. Pokud by ovšem naopak Izrael nezcizil v rozporu se stanoviskem OSN celý Východní Jeruzalém.

0 14
možnosti
RM

Ano, já vím, že to ví celý svět a že se to nesmí pod hrozbou záchvatu hysterie, říkat. Jo, jo, to nic nemění na realitě.

0 11
možnosti
BD

Tak tedy nevím, kde Macron řve jak smyslů zbavený.

2 4
možnosti
JS

V polovině dvacátého století bylo možné na vchodech vidět cedule "Židům a psům vstup zakázán". Dnes je to daleko lepší, psi zatím Macron vynechal.

Ale teď vážně – doufám, že se západní svět vzpamatuje, a ten klub antisemitů v podobě vrcholných politiků Evropy dopadne podobně jako britská Labouristická strana v posledních volbách. Ovšem vzhledem k tomu, že například ve Francii se politikové opírají o rostoucí muslimskou menšinu, to vypadá značně nereálně.

12 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti
DR

Upřímně, pochopil někdo z Vás o co v tom "sporu" Macronovi vůbec šlo?

6 0
možnosti

Údajně jde o to, že ten kostel je brán jako francouzské území (asi něco podobného, jako ambasáda) a toho mamánka vytočilo, že mu tam leze zástupce ozbrojených složek cizího státu.:-)

6 0
možnosti
VF

Myslím, že v Saudské Arabii by nic podobného neudělal. Vždyť muslimové jsou jeho největší kamarádi a Židé jsou ve Frnacii stále více ohrožováni, tak raději tuto kdysi krásnou zemi opouštějí.

20 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy