Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A tomu všemu se dalo zabránit, kdyby Izrael akceptoval existenci Státu Palestina minimálně v hranicích tzv. zelené linie. Před červnovou válkou 1967 ministr zahraničí Eban prohlásil, že Izrael nemá žádné územní nároky. V r. 1968 už mluvil - a nejenom on - zcela jinak, čímž naštval naší proizraelsky orientovanou novinářku Věru Šťovíčkovou. A dnes už se otevřeně naznačuje možnost anexe Západního Břehu a Gazy. A co mě nejvíce irituje, je anexe Golán a Jeruzaléma zákonem, tedy otevřeným násilím, což v případě Jeruzaléma se nedá zdůvodnit ani bezpečnostní situací.

A onen vámi kritizovaný výrok se netýká celé historie palestinsko-izraelských vztahů, ale toliko toho, co se dělo v uplynulém roce. Zcela zbytečné zabíjení. Asi jako v Radotíně.

A jako antikomunista, který zcela jistě měří komunistům, kolik mají na svědomí obětí, - tak byste měl snést argumentaci, která srovnává počet obětí na té či oné straně. Své nepřátelé šetříme jako oko v hlavě. Maximálně platí oko za oko, zub za zub. Což se mi líbí na přístupu GB.

1 15
možnosti
JM

Kdyby Izrael akceptoval existenci státu Palestina, byl by velice zranitelný, téměř bez možnosti bránit se. A nevyřešilo by to nic, Palestinci o smír nestojí.

Trochu mám obavy, až se v USA dostane k moci Demokratická strana. Ta, jak se ukázalo, podporuje Írán, tedy mezinárodní terorismus, takže bude nejspíše podporovat i Palestince. Ale Izrael si snad poradí....

11 1
možnosti
JB

J56a43n 66B95u48r59d63a

1. 2. 2020 7:42

"Ryzí antisemitismus" VVV

Díky!

2 0
možnosti
Foto

Na samolepkách na sloupech jsem v Paříži viděl nápisy "Israel is racist state". Byly okolo Severního nádraží.

V malé čtvrti, kde žije židovská komunita, je před synagogou (pečlivě zavřenou, nepřístupnou) ještě zabudována ochrana železnými zábranami.

Realita...malá komunita je osočována ze všeho možného, malý stát je totéž ve velkém.

Židé byli, jsou a nejspíše ještě dlouho budou terčem nenávisti neschopných, frustrovaných, hloupých a omezených jedinců. Jsou snadným terčem, protože jsou jiní.

Naštěstí si již zvykli spoléhat jen sami na sebe a nevěřit de facto nikomu. Je to jejich jediná možnost přežití.

Karma, Martine.

17 0
možnosti
PD

ano, naučili se to za stovky let persekuce v Evropě, židovská ghetta nevymyslel Hitler, byla v Evropských městech od středověku. první pogromy na židy páchala na území Evropy křesťanská vojska táhnoucí do Svaté země. Archetyp Žida jako lichváře vznikl proto, že nesměli vykonávat řemesla a živit se tedy mohli jen obchodem. Kde se vzala ta nenávist křesťanů vůči židům, vždyť kdyby židé neudělali to, co udělali, tak by žádné křesťanství neexistovalo

5 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy