Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Určitě bude hůř, lepší už to nebude, takže pro odlehčení jeden dotaz, zda byste pane kolego tu pěknou fotku co máte v záhlaví nemohl posunout krapet níž.

5 0
možnosti
Foto

Mohl, jenže nabízejí se v tomto směru dvě otázky. Co na to Jan Tleskač a co na to administrace? Řekl bych že mužská část by to vnitřně kvitovala s porozuměním, ale doba je zlá, takže by se možná museli přizpůsobit názoru přítomných dam a tam si s reakcí nejsem tak stoprocentně jistý. No ale mohu tuto odpověď vnímat jako neoficiální dotaz. Jan Tleskač mi asi neodpoví, ale pokud se tu z vedení někdo objeví, možná...ale opravdu snad možná by to mohl navrhnout na nejbližší schůzi a pokud by odpověď byla s obou stran administrátorské populace kladná, já nemám problém.

4 0
možnosti
JH

Píšete o tragikomickém novináři Fendryhovi jako o "lidmilovi". Jsem si naprosto jistý, že pro tohoto nešťastníka existuje mnohem trefnější pojmenování:-)

10 1
možnosti
ZD

Text je spíše o panu Fenrychovi a v tom s Vámi dne souhlasím. Klasický případ článku, který je naprosto zbytečný. Opakováním hloupostí se produkuje text - ne myšlenky.

2 3
možnosti
PC

... ale někohoho prostě těší jen cinkání v kapse, a tak píše o tom (nebo o ničem), hlavně že to vynáší.

3 0
možnosti
JL

Problém je podle mě například v tom, že Erdogan je brán jako racionální zápaďan, ale je to mohamedánský fanatik a možná psychicky poněkud narušená osobnost. Chápu jeho posedlost osmánskou velikostí, ano každý se rád pokochá slavnou minulostí - my třeba husity. Ale pozor, když vyleze nějaký Adolf a napadne ho, že slavnou minulost zpřítomní. Naštěstí současní Osmani jsou pod dohledem jaderných mocností..takže vyskakujou, ale není to tak nebezpečné, dokud si tu A-bombu někde neseženou.

5 0
možnosti
PT

P49e92t88r 75T58o14m34e75k

9. 3. 2020 19:49

Odkud jsi Fendrychu přiletěl??? Ty si zjevně myslíš, že ti .......k nám přinášejí západní hodnoty. Je mně z tebe zle.

8 2
možnosti
IB

I10v60o 36B34o53u86š74e

9. 3. 2020 19:43

Co by s nimi bylo, provede se s nimi azylove rizeni.

2 0
možnosti

R^. Západní hodnoty, o něž má pan Fendrych takovou péči, umírají přímo úměrně přílivu neadaptibilních migrantů z neslučitelných kultur.

32 0
možnosti
JK

R^ Jste mi vyřešil problém, uvažoval jsem po dnešním článku pana Fendrycha, že se k tomu taky vykecám. Opravdu, ale opravdu tomu pánovi nerozumím.

7 0
možnosti
KL

Četla jsem to taky a měla z toho jeho textu obdobné pocity jako Vy. Pan Fendrych je zkrátka až fanatický vítač odmítající jakékoliv námitky svým morálně kýčovitým apelem na "hodnoty". Jeho dnešní text neni zdaleka první (a troufám si tvrdit, že ani poslední) na toto téma. Nicméně je z nich ten "proimigračně nejzapálenějších".

22 0
možnosti
PC

"Nicméně je z nich ten "proimigračně nejzapálenějších".

... a proto asi nejlépe placeným, a tak se dále bude snažit, seč to půjde, aby si své skóre udržel.;-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy