Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Přátelé když tak čtu příspěvky, tak jsem čím dál víc přesvědčen, že s 2 vlnou se nepočítá a většina tlačí včetně ODS, TOP, Pirátů na vládu otevřít hranice, podpořit kde koho bez toho aniž by někoho zajímalo, zda je firma zdravá či bankrotář Ale jak už se stalo v minulosti ta 2 vlna přijde. Nevím kde pak na to všechno vezmem. Nebylo by dobré se sklidnit, víc věřit virologům a uvědomit si, že máme finance jen na 1 pokus?

8 0
možnosti
VD

Tak já doufám, že s druhou vlnou se počítá. Zkušenosti z minulosti mluví docela jasně. Jo a ty finance máme možná na jeden pokus, ale ten nemůže trvat tak dlouho, dokud se všechny vlny okolo nepřeženou. Pochybuji, že by nám pořád někdo půjčoval, když bychom byli několik let zalezlí.

1 0
možnosti
MK

Přátelé když tak čtu příspěvky, tak jsem čím dál víc přesvědčen, že s 2 vlnou se nepočítá a většina tlačí včetně ODS, TOP, Pirátů na vládu otevřít hranice, podpořit kde koho bez toho aniž by někoho zajímalo, zda je firma zdravá či bankrotář Ale jak už se stalo v minulosti ta 2 vlna přijde. Nevím kde pak na to všechno vezmem. Nebylo by dobré se sklidnit, víc věřit virologům a uvědomit si, že máme finance jen na 1 pokus?

1 0
možnosti
MH

Musím reagovat. Jestli máš takovou hrůzu ze smrti, tak se schovej do sklepa, a přečkej tuto hrůzu, která jenom čeká na to, až se někde objevíš, aby se mohla na tebe a tvoje blízké vrhnout, a nechat tě umřít bolestivou smrtí. A nejspíš to bude ta, která se přiřítí ze zahraničí, nejlépe kapitalistického, protože tam je ten hrozný vir nejhorší. A ostatní, kteří myslí hlavou, opravdu nechtějí žít, jak jim kdo přikáže. Tak se zkus zamyslet.

1 3
možnosti
Foto

Tím tykáním reagujete pane Honzaku na mně? Ano, já mám strach ze smrti, jako každý normální člověk. A žiji v zahraničí, tom nejkapitalističtějším. V USA.

4 1
možnosti
Foto

Uff, to je fičák, tolik komentářů. Nemá smysl reagovat nějak ve velkém, protože to stejně zanikne, takže jen krátká poznámka. Ještě nedávno, většina těch do dnes volají po naprostém otevření hranic, volala po jejích uzavření a znovu zavedení hraničních kontrol, aby se nám tu nedostali nějací imigranti. Dnes, stejní lidé volají po otevření hranic. Trochu schíza, nemysíte?

1 1
možnosti
VD

Tak zřejmě jste spoustu lidí vyprovokoval k napsání komentáře. A nezdá se mi, že by to byli stejní diskutéři, kteří by se báli imigrantů.

1 0
možnosti
VD

Přestaňte už prosím bečet jako ovce! Všude okolo je to víceméně stejné jako u nás, ci se týká omezení. Držet zavřené hranice opravdu smysl nemá, ovšem někomu se to zřejmě náramně hodí.

2 2
možnosti
MK

Přesně hranice jsou ZLO. Hranice musí být stále otevřené - pro konzum, turismus, migraci i viry. :-):-):-)

p.s. Komu se - dle vás - náramně hodí zavřené hranice? A v čem se mu hodí? Děkuji za odpověď.

1 1
možnosti
ES

Pan Fiala?Ten mluví presně jako Husák. Mluví ve frázích půl hodiny a nic nerekne a nikdy nic konkrétního neudělal a neudělá .Není ale sám .Podobný to má predseda STAN,TOPKY.Jedinný kdo s opozice rozumn ě mluví je pedseda KDUČSL.

8 4
možnosti
RC

To jste si trochu popletl, ceskoslovenskou hatmatilku pouziva Babis.

2 0
možnosti
RK

R43a38d51i56m 81K42a59l26a67s

22. 4. 2020 13:57

Jen něco málo pro doplnění k španělské chřipce. Lidé jsou vlastně pořád stejní, což není nutně dobře ani špatně.

https://www.czso.cz/documents/10180/91917742/13005319q1_42-44.pdf/9f7d6898-7fb3-43cb-b68a-427979e015bc?version=1.0

"Španělská chřipka zasáhla svět ve čtyřech vlnách. Během první vlny na jaře a v létě roku 1918 nebylo toto onemocnění fatální. Ne, že by se vůbec neumíralo (např. američtí rekruti a v březnu 1918 podlehl chřipce v New Yorku dědeček dnešního amerického prezidenta Frederick Trump) ale většinu lidí nezajímala a některým, podle dobového tisku, byla i k smíchu. Druhá vlna, která zasáhla svět na podzim 1918, byla vražedná, třetí vlna z počátku roku 1919 a čtvrtá (rok 1920) jí zdatně sekundovaly."

Myslím, že je nutné počítat s tím, že nikdo pořádně neví, co bude. Možná covid časem zeslábne a téměř zmizí, možná teprve ukáže, co umí. Určitě je na místě opatrnost. Covid nás zastihl nepřipravené, ale celkem rychle jsme se probrali a zareagovali. Nyní se hraje o to, jak se vypořádáme s druhou vlnou, který s největší pravděpodobností přijde, ale nikdo netuší, jak intenzivní bude, včetně těch, kteří mají aktuálně jasno...

Bohužel je tu jistá podobnost se španělskou chřipkou v podobě oné cytokinové bouře a reakci imunitního systému. Španělskou chřipku odnesli lidé se silným imunitním systémem, na covid naopak doplácí nemocní a zranitelní.

8 0
možnosti

Když přijde druhá vlna a bude silná, není problém znovu najet na represi. Ale teď je nutné maximální rozumné uvolnění. Respektive, to uvolnění mělo přijít už před několika týdny

1 0
možnosti
JR

J51a96n 41R90i66c30h15t34e58r

22. 4. 2020 13:51

Pan Fiala chce, aby vláda České republiky dodržovala Ústavu a Listinu základních práv a svobod. Neexistuje žádný právní předpis, který by jí jejich porušování umožnil.

Vám je to nejspíš jedno, co už koho zajímají nějaká práva či Ústava, však on ďáďa Babiš ví nejlíp, co je pro národ dobré, že...

Zrušení zákazu opustit republiku neznamená, že všichni hromadně odjedou. Stejně jako to neznamená, že je jiné státy vpustí na své území. Ale to už vám zřejmě jaksi nedochází...

6 10
možnosti
Foto

A nebude to náhodou tím, že když vznikla Ústava, tak nikdo s obdobnou pandemickou situací tak nějak nepočítal...?

4 1
možnosti
JB

J25a47n 38B29u40r16d29a

22. 4. 2020 13:28

Abrakadabra koronavirus!

A jakékoliv opatření vlády omezující svobody je v pořádku...

0 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy