Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Zavření hranic v březnu bylo v pořádku, protože bylo potřeba stabilizovat situaci, která byla nepřehledná - nevědělo se kolik a kdo je nakažený, nebyly ochranné pomůcky, nebyla opatření proti šíření. Nyní jsme v úplně jiné situaci a nedává smysl, abychom uvolňovali vnitřní opatření a přitom zůstávali za ostnatým plotem. Virus (nejenom covid) tu bude i další roky a je potřeba postupně se vracet k normálu a omezení, která nejsou nezbytně nutná, tak je potřeba uvolňovat.

Pro někoho otevřené hranice nejsou důležité, někdo si zaleze na chalupu a je spokojený. Ale pro minimálně půlku obyvatel to důležité je. Ono už nežijeme v padesátých letech a statisíce lidí má silné vazby na zahraničí, především v příhraničí.

5 3
možnosti
JL

Udělal bych to naopak - ať ty státy, kterým nevadí promoření vlastního obyvatelstva prostě otevřou hranice příchozím a Čech toužící po pohybu tam může vyrazit. Otázka je, kam v Evropě ještě dojede? A v Africe na bělochy už před měsícem pokřikovali: Coronavirus!" tak do Afriky raději ne, možná Egypt, kde se dá cachtat u eurofilních muslimů v hotelových komplexech.

3 0
možnosti
Foto

Proč bychom nemohli cestovat do zemí,kde mají mnohem menší počet nakažených a jsou tedy bezpečnější než my sami?Rakousko,Estonsko,Kypr...a jistě se najdou i další

1 0
možnosti
TB

Třeba proto,že Rakousko zavřelo hranice dřív než ČR a ostatní státy EU a hned tak je neotevře .

3 3
možnosti
RS

R74u73d39a 16S12l87a81v51í87k

22. 4. 2020 12:11

Zatím se jen podařilo vyvolat hysterii mezi dvěma miliony důchodců, že bez karantény a hadrem před hubou do týdně umřou...;-D

6 9
možnosti
TB

Stačí se podívat na to kolik lidí,zemřelo nejen u nás,kolik je nakažených a dostupnost vhodných léků a hned bude jasné proč je nutné nosit hadr přes hubu, protože když vám přes hubu dá Covid bude na fadru pozdě .Rv

6 1
možnosti
IV

Proč by ten, který se bude vracet do republiky neměl mít povinnost být po návratu 14 dní v karanténě? Je potom na každém, aby zvážil, zda naléhavost jeho vycestování za to stojí. Jsou lidé, kteří mají za hranicemi vážně nemocné příbuzné nebo dokonce by potřebovali vyjet na pohřeb. A jsou i jiné důvody. A někomu třeba bude stát i týden u moře za 14 dní karantény doma. Pokud ovšem není důvod opravdu vážný, jsem proto, aby takovou karanténu neplatil stát - potažmo my, daňoví poplatníci. Ale proč nám stát má zakazovat vyjet? Nechápu.

3 1
možnosti
MK

Mě už ten patos údajných liberálů unavuje. Ukazuje se, že významná část našich krasoduchů jsou jen rozmazlené fifleny, které se nedokážou ani na chvíli nějak omezit. A už plkají o totalitě, koncentráku a podobně.

Jo a mimochodem – pokud jde o svobodu, tak mě spíš tíží tlak na politickou korektnost, tlak na autocenzuru a cenzuru, ostrakizovaní všech nemainstreamových názorů... atd. Ale nebudu tady nadávat na přechodná opatření a nebudu sobecky chtít okamžité otevření hranic.

p.s. Srovnejte si populačně srovnatelné Švédsko a ČR. My máme 204 mrtvých – oni mají 1 765 mrtvých. A nejsou to jen čísla. Jsou to lidé! A jsou to lidé, kteří byli v údajně humánním Švédsku obětováni ve jménu byznysu. Tolik k údajnému humanismu našich údajných liberálů.

26 8
možnosti

A kolik lidí máme či budeme mít mrtvých na rakovinu či jiné nemoci, protože lidé nešli k doktorovi a zanedbali včasné vyšetření?

Kolik lidí spáchá sebevraždu, půjde na ulici a nebo umře na infarkt kvůli ekonomické krizi?

Vidíte jen jednu stránku.

Další věcí je, kolik lidí umřelo na koronavirus a kolik lidí s koronavirem?

3 6
možnosti
JS

Další oběť koronavirové hysterie, úplně zblbnul.

13 6
možnosti
PC

Plný souhlas s autorem článku.R^R^

K tomu jen dodám: Jestliže někdo považuje v současné situaci za prioritu a důkaz svobody volné cestování za hranice našeho státu, pak buď dosud nepochopil, co se v celém světě děje, nebo je názorným přikladem bezcitného, cynického sobce. Nejspíš je však obojím.

23 7
možnosti
Foto

co to je za šílenost ten Strident Rv

0 1
možnosti
JH

Nedivte se Fialovi - taky přece potřebuje, aby se o něm mluvilo, aby taky zabodoval v té probíhající soutěži - Blbý a ještě blbější:-)

21 2
možnosti
Foto

Stále je vítězem v soutěži " Blbý a ještě blbější " je Bureš. Zejména jeho projevy jsou zábava pro celé okolí. Sice nikdo neví co chtěl sdělit, ale sranda musí být. To i u toho Jakeše jeden poznal, co chtěl sdělit, ale u něj ne.

6 9
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy