Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Váš komentář oceňuji. Mnohem více si ale vážím Vaší schopnosti opravit si názor nebo alespoň být na opravu připraven. Skutečný úsudek není dospělé dělat z jednoho prohlášení. Zvláště v politice. Sám o tom píšete.

Připomenu pravdivý citát : Moudrý neustále pochybuje, nemoudrý hájí stanoviska.

5 2
možnosti
OD

O51t88a 16D87v65o32r21a77k

21. 5. 2020 11:05

Hodnocení vydírání či nevydírání p. Kubery ze strany kanceléře nechávám stranou. Ale opravdu si myslíte, že to myslel s Filipem vážně. Mně to přišlo jako velmi vágní vyjádření.

3 0
možnosti
MB

M68i65l95a28n 39B61í63l49e68k

21. 5. 2020 12:07

Hned na další otázku, jak hodnotí Filipova slova, že u nás "...někteří záměrně podporují neonacismus...", prezident odpověděl: "Vlasovci byli de facto součástí Waffen-SS, podíleli se na protižidovských pogromech v Pobaltí. V této dimenzi má tedy Filip naprostou pravdu, protože každý, kdo chce stavět památník esesákům, je...hledám teď vlídné slovo, ale žádné mě nenapadá"

3 1
možnosti
SB

Já se domnívám, že Miloš Zeman vždycky byl takový, jak ho v této souvislosti vidíte vy. Sdělovací prostředky však neúměrně nafukovaly jednu stranu jeho výroků a názorů a potlačovaly celkový obraz. Mnozí lidé si tím nechali do větší či menší míry ovlivnit své nahlížení na něj.

Rozdíl oproti minulosti není v Miloši Zemanovi, nýbrž ve vás, pane autore tohoto blogu. Vy jste si v tomto případě všiml něčeho, čeho si v jiných případech nevšímáte.

Avšak klobouk dolů před tím, že jste alespoň ochoten přiznat pravdu člověku, s kterým většinou nesouhlasíte. Podle mého názoru to "většinou nesouhlasíte" je sice důsledkem vaší chyby a nikoli páně prezidentovy, nicméně to nic nemění na věci, že umíte tu výše zmíněnou věc s přiznáním pravdy.

To je můj názor na pana prezidenta i na vás, pane autore. Panu prezidentovi dávám pomyslnou karmu dlouhodobě, vám dávám skutečnou karmu v tomto případě za tento článek.

7 10
možnosti
ZD

Ha, podobné píši kousek výše. Mám stejný názor. Autor bývá většinou příkře kritický. Vykazuje však schopnosti sebekorekce. Tuto vlastnost přisuzuji lidem na vyšším levelu přemýšlení. Svět okolo nás se mění, podmínky a vnější vlivy se mění, změna je život. A tak v souladu s presidentem mohu připomenout : "Pouze nemoudrý nemění názory". Patří tam jiné slovo - všichni vědí.

0 0
možnosti
JK

Tak pozor, čínský zákaz vycestování našeho ústavního činitele, není srovnatelný se zavedením cel na straně USA. Čína omezuje základní svobody našeho občana a USA připočte clo na hranici vlastního území, navíc systémem, "jak vy k my, tak my k vy". Opravdu si Schillerová myslela, že si té 7% daně v USA nevšimnou?. Doufám, že je jasný ten rozdíl.

Zeman byl svými výroky vždy umírněnější než komunisti u kterých to vypadá jako kdyby část ruské Státní dumy zasedala u nás v parlamentu. Bohužel jeho činy už takové nejsou. Obávám se proto, že jde jen o reakci na většinovou náladu v české společnosti a bělení vlastního štítu. Špinavých fleků si totiž v poslední době vyrobil až přespříliš.

21 2
možnosti
JR

J91a61n 44R65i16c90h51t57e50r

21. 5. 2020 11:49

Jaké základní svobody? Povídejte. A klidně přehánějte:-)

A co se týče té daně, ta se, pokud vím, neměla týkat jen USA;-)

0 3
možnosti
Foto

Tak nějak si představuji objektivní zpravodajství. A s těmi prezidentskými kandidáty máte pravdu. Kde nic tu nic.

5 2
možnosti
Foto

Nevěřte MZ ! Blížící se konec jeho druhého prezidentského období způsobí, že podobného "prozření" budeme svědky častěji. Odér kolaborantství ve slovech i v činech, provinční bařtipánství, slizká arogance i podezřelé hospodářské transakce po dobu Zemanova prezidentování- to vše přesáhlo míru odpudivosti i jinak v české politice dost vysokou.

Náhlý nápad odstranit z Pražského hradu turnikety, ohlášený tento týden vítězně p. Mynářem, jen dosvědčuje ulekané poznání prezidentské skupiny, že konec se blíží.

14 4
možnosti
JR

J57a80n 81R77i59c45h87t81e60r

21. 5. 2020 11:52

"odér kolaborantství, provinční bařtipánství..." zníte jak Rudé právo v padesátých letech;-D

A velmi Vám to jde!;-)R^

4 2
možnosti
PK

Hrad dlouhodobě neberu vážně, ale snažím se a to nikoliv jen v tomto případě nebýt zasažen vlnou nenávisti a předpojatosti to ke komukoliv z naší i zviřecí populace. O to více oceňuji Váš odůvodnitelný přístup k rozhovoru muže z hradu. Málokdo má zde mezi blogaři odvahu takto postavit blog, hluboký úklon.R^

7 2
možnosti
AM

Máte moje uznání, že se nebojíte jím s tímto názorem na "trh". R^

7 3
možnosti
ZH

Bohužel vaši naději nejsem schopen sdílet. Pragmaticky vzato se jen přijatelně vymluvil z charakterního postoje. Já stříhám metr, už jen tři roky a ostuda skončí.

8 7
možnosti
Foto

Jistě. Tuto variantu jsem ale zmínil tím vlk se nažral a... Já ale v tom co řekl přeci jen vidím jedno pozitivní. Totiž že to bylo řečeno, že to bylo řečeno pro MF Dnes takže nebude snadné ani pro něj samotného ani pro toho čtveráka Ovčáčka se z toho nějak vykecat. A tak moje naděje spíše směřuje k voličům, k tomu že se v příští volbě nenechají opět opít rohlíkem. Ono se to možná zdá hodně přehnaná naděje ale člověka optimismus nesmí opouštět. Jinak by ho kleplo. Když už ale mluvíme o volbách, vás neděsí, že v tak relativně krátkém období se nekrystalizují opravdu relevantní kandidáti? Zatím to jsou spíše šeptandy a já bych přeci jen čekal, nějakou tu aktivitu. Každopádně dík za komentář, a přeji hezké ráno. Koukám že jste ranní ptáče.

4 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy