Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J31o46s74e92f 26B50á64r97t64a

26. 5. 2020 11:30

Za éry polského papeže jsem navštívil Krakow a všude byly na stáncích jeho suvenýry. Trochu mě zarazilo, že byly promíchány s téměř pornografickým zbožím.

0 0
možnosti

Obchodníci s těmito artikly se obhajují tím (a je jim bohužel popřáváno sluchu), že jde jen o byznys a nikoliv propagaci nacismu. Přitom pokud je na hrnek, nebo tričko (což jsou předměty denní potřeby) umístěn nějaký symbol, ať už jde o logo firmy, nebo portrét nějaké osobnosti, stává se z nich automaticky p r o p a g a č n í předmět. To mi nikdo nevymluví. A pokud je tou zobrazenou osobností nacistický, nebo komunistický pohlavár, jde podle mne jednoznačně o "Podporu a propagaci hnutí, směřujících k potlačení práv a svobod člověka podle § 260 TZ.

7 1
možnosti
JD

jj .. tyhle § a k tomu předsudečná nenávist :-/ a jsme jak za bolševika

0 5
možnosti
PC

Plný souhlas, pane Braune!R^

Na jedné straně stavění a bourání soch (je jedno jakých konkrétně!), snaha uvést dějiny "na pravou míru" ve smyslu "spravedlivé objektivity", na druhé straně de facto propagace všech historických zrůd, ač třeba "jen" blbými hrníčky. Je totiž úplně jedno, čím konkrétně se budou připomínat.

6 0
možnosti

Vřele nesouhlasím.

Žádná společnost nemůže být úplně svobodná. Protože pak by nešlo o strukturu, ale anarchii. Nicméně, měli bychom prosazovat společnost tak svobodnou jak je jen možné. Bohužel, zvykli jsme si na určitou zbytečnou formu cenzury a tu teď obhajujete. Jen proto, že to uráží Vaše city.

Trička či hrníčky s Mengelem by měli být povolené. Stejně jako tisk Mein Kampfu či Kapitálu bez vysvětlivek. Stejně jako předměty s Che Guevarou. Toto je svoboda. Musí být trestány projevy nabádající k nenávisti. Tj. pokud někdo veřejně prohlásí, že by Židé měli jít do plynu, pak by měl jít do basy. Protože toto je chování ohrožující naší společnost. Ne hrníček s xichtem.

7 4
možnosti
JD

souhlas .. bohužel dnes maj sílu všelijaké aktivistické spolky vymýšlejíci a prosazující kdejaké ptákoviny .. s cenzurou a autocenzurou se pomalu blížíme době bolševika. Prohlásíš, že gayové svou kampaní za manželství a pořádáním všelijakých hrdých pochodů prošlapávaj cestu kdejakejm deviantům a je zle .. muslim prohlásí, že v potisku na teniskách vidí obrácenej nápis alláh a firma se omluví a boty stáhne, z vyobrazení kostelů mizí kříže, ze školních jídelen řízky a nic ..policajt zastřelí černýho gaunera a hurá, jde se rabovat do ulic pod zástěrkou protestu proti bílému rasismu ... ustupuje se

0 1
možnosti
MN

Ty hrníčky by se fakt měly zakázat, protože tím dáváme do ruky klacek opačné straně extremismu. Už vidím ohajovatele komunismu jak argumentují úplně stejně: "Prodávat hrníčky s obrazy masových vrahů Hitlera, Goebelse, Himmlera nebo Mengeleho je zcela legální." ;-D

Takhle se zasekneme furt dokola a fandové OBOU zel se budou chechtat jak to tzv. právní stát není schopný vyřešit. :-/

3 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma. R^:-) Líbilo se mně, že nedávno plzeňský hejtman Josef Bernard rozbíjel hrníčky s nácky na Václavském náměstí.

7 0
možnosti
JD

v pohodě .. koupil si je a pak po sobě uklidil .. a jak kvitujete tu holku, co si taky koupila a následně počůrala korán ??.. ta dostala flastr :-/

2 1
možnosti
JV

R^R^R^Naprosto s vámi souhlasím. Je to neuvěřitelná všivárna a nějak nechápu, že to prý neporušuje naše zákony. Ale když si člověk všimne, jaké pitominy "zásadně" řeší naši zákonodárci v parlamentu, ani se nedivím, že jim taková "maličkost" ujde, či nestojí za řešení. Snad to příští volby napraví !

7 0
možnosti
Foto

Obrana těchto lumpů je, že to není propagace, ale vydávají to kvůli zisku. Takže zároveň míří do sněmovny návrh na novelizaci zákona, aby vydávání za účelem zisku bylo výslovně považováno za propagaci. Narazil jsem na to na twitteru, ale teď to nemůžu najít.

A to Naše Vojsko za totáče vydávalo (občas, kromě mandatorních rudých žvástů) i pozoruhodné věci. Zcela náhodně, ze stánku na poliklinice, mám Dwight. D. Eisenhower: Tažení do Evropy (originál Crusade to Europe, česky někdy 1985) a potom z vojny. Náš politruk byl dealerem Našeho Vojska, rychle si vytipoval cílovou skupinu a těm potom dával předem seznam, co příští týden vyjde a my si to mohli objednat. A protože v obvodu posádky nebyla žádná (fakt žádná!) hospoda, žold se nedal snadno prochlastat, tak bylo dost peněz na knížky jako Ryan: Jak jsem vyhrál válku, Rigby: Pahorek z písku.

Tohle je ale neskutečný hnus.

4 0
možnosti
JD

měl jste se nechat zavřít .. v knihovničce v base byly knihy, které bolševik postahoval z normálních knihoven .. tam jsem si přečetl třeba žraloci a malé ryby od otta, dokonce i solženicina jeden den ... :-)

0 1
možnosti
Foto

Zdravím Vás, Ano, je to hnus. O sběratelství nejde ani omylem, to by se mohlo týkat jen artefaktů z oné doby Třetí Říše, ne však když jde o "čerstvé" výrobky. Naše Vojsko se hodně změnilo. Kdysi mi vydali dvě moje knihy, už tehdy tomu šéfoval pan Emerich Drtina, se kterým jsem o vydání osobně jednal. Musím přiznat, že už tehdy na mě nepůsobil moc sympatickým dojmem, ale chtěl jsem od něj spolupráci, tak jsem to neřešil, netušil jsem, kam až jeho nakladatelství dojde. Dnes, když to vidím, tak si říkám, že fakt, že moje knihy mají na obálce logo jeho společnosti, pro ně není zrovna nejlepší reklamou, ať už by v nich byly třeba i hlouposti...

3 1
možnosti
Foto

Dobrý a trefný titulek. A prodej údajně sběratelských předmětů s touto tématikou ... neumím si ani představit, co při tomto prodeji prožívají lidé, přímo nějak dotření druhou světovou válku, co přežili jako děti třeba koncentrační tábory a další a další...

7 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy