Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 9
možnosti
AG

A29l95e85x 36G24r10e51g10o75r

29. 6. 2020 20:45

Tak u nás by byl možná souzen za zabití z nedbalosti.

V USA by za běžné situace byl zřejmě souzen taktéž za zabití. Jenže tam není normální situace a výkonná moc se boji jít proti davu. Nikdo se nechce dostat do soukolí pomluv,falešných obvinění a přijít v lepším případě jen o práci a v horším i o svobodu či rodinu.

9 0
možnosti
Foto

Ano, ďábel je skryt v detailu. Já jsem byl kritizováni za termín zabití (v souvislosti s Floydem a Chauvinem), o čemž lze vést debatu. Nikoli o vraždě: vražda to dle mého názoru prostě nebyla.

32 0
možnosti
Foto

J75a14n 59P41e39c14h42a

29. 6. 2020 20:06

Rozhodnutí o tom, zda to byla vražda, zabití, nebo cokoli jiného, musí vynést jedině soud. O tom žádná. Pokud to zaznělo tak, jak popisujete, pak takovéto předjímání konečného verdiktu je ze strany ČT neomluvitelné. Ale odpovědnost leží na ČT, ne na panu Kubalovi, který předčítá ze čtecího zařízení to, co mu tam někdo napsal.

18 3
možnosti
Foto

Mýlíte se. Redaktorům ty zprávy nikdo nepíše. Oni si je připravují sami.

3 0
možnosti
JK

Jeden z těch policistů byl americkým prokurátorem obviněn z vraždy, další z napomáhání. Čtěte iDnes, tam tomu říkají taky tak ;-D;-D;-D

1 10
možnosti
JF

Ad USA: v prokurátorském obvinění a soudním odsouzení je ctěný pane, stále ještě určitý rozdíl. Vzhledem k tomu, co se nejen ve Státech děje, to může být pro futuro - čtěte v budoucnosti ergo brzy - jedno a totéž, což Vám zřejmě, soudě dle vašeho komentáře, nemusí až tak cu příliš vadit. :-/

6 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy