Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Hezký den přeji,

z vašich blogů je zřejmé, že léta žijete v Americe, jste tzv. domácí. Ve svém blogu jste napsal, že Biden je lepší volba než stávající prezident. Nedávno jsem četl článek s Olgou Blechovou, která žije na Floridě více než 30 let. Psala, že si přeje aby prezident Trump vyhrál volby a to přes to, že mu media 4 roky mydlila schody. V opačném případě že nemusela emigrovat do států, protože program demokratů není sociální, ale socialistický. Můžete se k tomu vyjádřit prosím?

0 0
možnosti
Foto

Tady se pane Myško není k čemu vyjádřit. Paní Blechová má svůj názor, stejně jako jej má paní Formanová. Upřímně, já nezastávám pohled ani jedné z těchto dam. Paní Blechová mi připadá taková umělá konzerva, naopak paní Formanová zase působí jako naivní idealistka. Ani jedna z nich neřekla nic, co by jejích názor podpořilo. Ale jak jsem napsal. Mají na své názory právo.

0 0
možnosti
JM

Ať je Trump jaký je, ale do 20.1. bude prezident. Ta mediální levicová žumpa, včetně přerušených projevů, to je na zvracení. Volební systém USA byl vždy zvláštní, ale letošní volby tam byly demokratické asi jako v Bělorusku.

Přitvrzení už tak mizerných vztahů se slábnoucím Ruskem - jaký to má význam, když naopak může dojít ke zlepšení vztahů s Čínou a Íránem.

A poslední věc - až levičákům dojde, že musí taky máknout, bude problém.

9 4
možnosti
OU
DI

volby čehokoli v politice jsou součinnosti ovčanů i davové sugesce v nerozumu...

1 0
možnosti
JK

Tak za mě zatím nejlepší povolební analýza, kterou jsem zde četl.R^

2 0
možnosti
Foto

Z hlediska svobody a míru by byl Trump lepší volba. Jestli Bidenovi nevydrží zdraví a nahradí ho levicová sociopatka Kamala Harris, pak Bůh ochraňuj Ameriku.

7 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
JF

Pan Andor Šándor v pátečním "Jak to vidí" konstatoval, že Doník Trump si zasloužil prohrát, ale Joe Biden si nezasloužil vyhrát. A jestli ještě nedejpánbožko dojde na prezidenství Harrisové, Bůh ochraňuj nejen Ameriku! ;-€

5 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 3
možnosti
SB

Já problém nevidím ani tak dalece v tom, že byl zvolen Biden, jako mnohem spíše v tom, proč se tak stalo: Bidena volily především příslušníci černošské a hispánské části obyvatelstva. A jestliže přehlasovaly bílou komunitu, je to další důkaz toho, že ta bílá komunita se stálem více dostává do stále nižších procentuálních podílů.

A já sice nejsem rasista v tom smyslu, že bych si myslel, že by lidé měli mít různá práva a různé povinnosti na základě té či oné rasy, nicméně nevěřím, že by všechny rasy měly v průměru stejné nadání na jednotlivé obory lidské činnosti.

A ať mi všichni ochránci lidských práv a bojovníci proti rasismu odpustí, ale podle mého názoru tahounem práce, výzkumu, vývoje, podnikání a školství nejsou ani Afroameričané, ani Hispánci.

V tom vidím problém: Biden byl zvolen těmito skupinami obyvatel USA, a když dokázaly přehlasovat bílou populaci, o něčem to vypovídá.

Samotný Biden by bykl sice značnou nepříjemností, ale nikoli problémem v pravém slova smyslu.

1 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy