Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podle selského rozumu chce být kariérní politik být zvolen i v dalším období, to znamená, že se nerozhoduje v zájmu občana a podle toho to také vypadá.

1 2
možnosti

Ministr to nedomyslel, pokud obcane pouziji selsky rozum, tak poslou tuhle vladu nekam (kdyz ne hned, tak pri volbach)

11 1
možnosti
PS

P81e32t80r 76S82k56á86c89e30l

17. 12. 2020 22:44

Souhlas, všichni ke každým volbám a dát výpověď všem chlapcům, kteří nás za 30 let dovedli tam, kde jsme. Jinak se přeměn nedočkáme.

0 0
možnosti
Foto

J30i32ř75í 37K65i92n64d14l

17. 12. 2020 11:09

Mělo by být zvykem psát na koho reagujeme. Pak jenom vzniká chaos a jeden neví kdo a na koho reagoval. Já se o to někdy snažím, ale asi se k tomu vrátím.

0 0
možnosti
RK

Každé ministerstvo včetně vlády má právní kancelář. Bohužel vláda modifikuje i svého PSA, o kterém když se narodil tvrdili, že přes něj nejede vlak. Kdyby se ta banda právníků sešla nad tím, co vypotí vláda při svých seancích, tak by si jednoduchou analýzou zjistili případné rozpory. Zvládnou -li to novináři, tak úředníci jistě také. Ale to bychom chtěli moc. Naštěstí je covid jenom těžší chřipka. Nedovedu si představit vážnější pandemickou nemoc.

1 0
možnosti
Foto

Právní kancelář vlády u pustila tolik zákonů, které jsou v rozporu s kdečím, že požadovat od ní hlubší analýzu je nesplnitelný požadavek.

6 1
možnosti
MR

Má pravdu. Je to spíše obraz o nás o tom, co vnímáme a chceme vnímat. Vláda a ministr se zaplétá do toho před čím varoval jeden z autorů PSA, populismu, tedy jít na ruku různým lobby, zde třeba hospodám. Prostě nelze řešit složitou a dynamickou krizi na mikroúrovni, neboť se začne ztrácet přehled co bylo a v jakém rozměru u koho a kde povoleno a co ne, v situaci, kdy se krize vyvíjí ze dne na den. To je pak nasnadě že něco se přehlédne. Navíc do toho mluví hodně lidí. Problém je taky v tom že tato krize je jiná, než přinesou povodně, orkány, kdy se vyřadí část ekonomiky či infrastruktury země, anebo domovy lidí. Lidem jde pořád elektřina, jídlo, voda ... , k tomu je to většinou jeden zásah, a ne sinusoida. Zde jsme dále v krizi novinařiny a medii, jež mají lví podíl na situaci ve státě, kde se na jedné straně snaží čtenáře zabít 100 názory 100 odborníků, každou minutu chrlit různé protichůdné články, k tomu jejich horký brambor Babiš. Dále velké televize nemají v hlavních zprávách erudované novináře, ale hezké hlavy, jak dopadla Prima ohledně změny zpravodajství? Pak je tu krize společnosti, kde vládne jednoduchá většina, jež chce hezké hlavy jako moderátory a čte nejvíce Blesk. Pak je tu krize osobností a autorit, kde by prezident jako moudrá a osvícená osobnost měl "moderovat" protichůdnost medií, vlády a situaci, mírnit obavy lidí a ukazovat slunce na konci tunelu. Pak je tu krize hodnot a duše společnosti, kde nemáme takové osobnosti jako byl Čapek, Kramář, H.Píka jež by též vyvažovali situaci, jen mediální hvězdičky a jejich ezo ... Je vidět že naše společnost pořád nemá onu přidanou hodnotu a kam došla od roku 89. přejihezký den

3 0
možnosti
Foto

Položit otázku "máte zdravý rozum" komukoliv, svěřence blázince nevyjímaje, těžko lze čekat zápornou odpověď. Spíš měl vyzvat občany k probuzení pudu sebezáchovy a potlačení pudu sebezáhuby. Obávám se, že i tak by byl výsledek stejný.

0 0
možnosti
OF

https://podroze.onet.pl/ciekawe/koronawirus-tajwan-polak-opowiada-o-covid-19/8x6vl5r

Ten článek se mi líbí. Ale i u nás vyšly články o Tchajwanu.

To trasování tam funguje. Funkci policejního náramku plní mobil....

to by u nás asi neprošlo. Nechcete to přeložit ?/asi s pomocí vaší paní /

Nebo z toho něco vybrat?

S tím chaosem souhlasím, ale ten je asi v celé Evropě, i v Německu.

..Já chci na Tchajwan /polsky Tajwan/:-P

0 0
možnosti
DT

Zdravého selského rozumu by se tihle papaláši spíš měli bát jako čert kříže. Ten má totiž coby opravný prostředek v portfóliu vidle. :-)

20 2
možnosti

Co kdy veřešilo násilí? plodí jen další násilí a nenávist, což není řešení:-/

2 3
možnosti
JH

Ta výzva je rozhodně užitečnější , nežli vše zpochybňovat, všemu se chytrácky vysmívat, zoufale hledat obětní beránky! Rv

16 6
možnosti
RK

Ale Josefe, to tu přesně děláte vy;-)

1 2
možnosti
MB

Život ukazuje pořád to stejné - Není možné, aby se stále dařilo. Čas od času se objeví jakási nepřízeň. Právě ta, podrobí - vše navyklé zkoušce ! Jde o široký oblouk od osobních vztahů, přes živnostnění - firmu samotnou, až po společenské vztahy a vše ústí zkouškou kterékoliv vlády . Nic objevného, jistě ...

Když se jde na dřeň - tak se jde na dřeň. Kecy, sliby stranou - není podstatné co jsme zamýšleli, jak si to představovali - A ani není důležité, co jsme pro věc udělali ! Je to prosté - Podstatný je výsledek ! ...

Tlak, vyvolá reakci - protitlak. U toho zdravého nastupují obranné reakce - Důvěra, semknutí se, nástup úsilí. Pochopitelně i chyby - v zápalu boje. Každý problém je překonatelný - Na konci se objeví cosi nového - Kvalitativně cenného. Ano, s tímto partnerem (kou), mohu kráčet životem, firma je dobrá - sice je v potížích, nicméně zvetí se a já jsem ochoten k tomu přispět - Má to smysl !

Přesně toto - Se naší Vládě nepodařilo. Prokázalo se, že jde o spolek i snaživých lidí. Daří se jim pouze tehdy - když se daří. Politik může strašit, hrozit i dělat represi, jistě. Nejhorší ovšem je, když se stane veřejně směšným ! Objeví se reakce - Skepse, nedůvěra a pomalu nastupující nihilismus - anarchie. Toto se právě děje. Já jsem - nejsem překvapen. Každopádně a dlouhodobě právě z těchto důvodů vládu současnou - Považuji za jednu z nejhorších od r. 1989. :-)

1 0
možnosti
Foto

Zavinila nemoc covid 19 - pryč s ní.

0 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy