Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma za střízlivé hodnocení. R^:-)

4 0
možnosti
JF

asi obecně i konkrétně ... dobré jsou postřehy které pak ale i dost napoví ... Trump se snažil být stále asi Trumpem což je OK a dokonce s českou stopou což bylo též pro CR dost zajímavé, Biden se zdá bude víc jen úředník bůh ví čeho ... a od toho jsou úředníci úředníky ... jsou to samozřejmě dva světy/dva přístupy ten oficiální ("demokraticko"- socialistický) a ten osobní (republikanský). Např. mne zaujalo když Babiš komentoval svou návštěvu u Trumpa a nechápal styl překřikování na tiskovkách prezident - novinář ... a to je právě ten osobní přístup ty emoce které v Americe hrají jinou roli než u nás a kde jsou součástí jejich životů tak i projevů ... tady ty uhlazené stylizované projevy tzv. "dokonalé" jako jsou naši tzv. demokraté a a celé tiskovky ... jinak to posunutí časování může být vzhledem k bezpečnosti a ta přehlídka armády už bude vzkaz čí úředník Biden je (armáda má jistě své lobby) ... to se uvidí třeba kolik bude válek a tak ...lady Gaga jo trochu jak postava ze sci-fi pohádky ... ale pro mne Babiš třeba i dobrý že se právě podělil právě s těmi dojmy z tiskovky v Bílém domě ... dojmy a postřehy jsou dost důležité ... takže jinak R^

0 0
možnosti
LT

L87u64d85ě35k 64T66o78n18d69r

22. 1. 2021 12:40

Lady Gaga působila jako komediant na předávání Oskarů.

7 0
možnosti
MM

Já měl z inaugurace pocit, že se Amerika , po působení často nepříčetného egoisty, který ani nedodržoval zákony a útočil na principy demokracie, vrátí ke standardům demokratického státu.

Co bude dál se teprve ukáže.

4 6
možnosti
RP

"vrátí ke standardům demokratického státu." Biden začne tím, že bude trestat bílé za jejich nadvládu ;-D

1 1
možnosti
JV

To ,ze jste pro Trumpa jsme pochopili. Pro jine byl Trump jen nadrzeny Gockel . Pro mne ma USA konecne zase cloveka za prezidenta.

(Gockel = kohout)

2 6
možnosti
JN

Nevím, ale cítím z vás, že být pro Trumpa je špatné.

1 0
možnosti
Foto

Nic z toho, o čem píšete, jsem neviděl. Nicméně jsem už 2. listopadu 2020 napsal kratičkou úvahu na téma "Jen Bůh ví, jaká katastrofa nastane, až vyhraje Biden". Podle předpokladů to tak dopadlo. A na rozdíl od mnoha liberálních demokratů a levičáků si nemyslím, že ty Trumpovy roky v Bílém domě byla katastrofa. Vidím víc pozitiv než negativ

9 2
možnosti
JK

Jsem si jistý, že USA musí být den po inauguraci úplně stejné, jako týden před ní. Ale kdo ví, jste země neomezených možností, což ukázal i pobyt toho oranžového "lidového kapitalisty" v Bílém domě.

1 0
možnosti
Foto

Mne odtud z Česka výměna amerického prezidenta až tak moc nevzrušuje. Trump mi sympatický nebyl a do Bidena samozřejmě také nevidím. Je to ale politický matador s obrovskými zkušenostmi, takže nějakých neuvážených kroků se nedočkáme. Spíše mám obavy z jeho věku. Je mu 78 let, vypadá sice dobře, ale v tomto věku se zdravotní stav může začít zhoršovat rychle. Takže snad ty čtyři roky vydrží.

3 1
možnosti
ZZ

Nepřátelé tvrdí, že to ani Kamala nepředpokládá, že tak dlouho vydrží.

;-D;-D;-D

8 0
možnosti
ZD

Rozumné zvažování pro i proti s ponechání si odstupu ke konečnému úsudku beru jako vyvážený postoj k aktuální divné situaci.

7 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy