Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Podle vaší logiky by se například neměly vůbec zveřejňovat praktiky "šmejdů" s předraženým zbožím na předváděčkách, aby si nenašli "sofistikovanější" způsoby manipulace.

21 6
možnosti
Foto

NO hlavně že už někteří na základě tohoto podvrhu dostali podmínku. Něco jiného je upozornit na společenskou nebezpečnost nějakého jevu, to je v pořádku.

1 1
možnosti
JP

Nerozumím Vám. Upoutávka může být vkusná nebo nevkusná. Ale pozastavovat se nad tím, že je hojně frekventovaná nebo že nějaký film není hoden být uveden pro masové publikum? Reklamy jsou všeobecně otravné, naštěstí v ČT nesmí být uvedeny v průběhu nějakého souvislého celku. Nicméně sugestivnost pro divácky náročný film, jakým je Nabarvené ptáče, je dost pochopitelná. Ačkoliv jsem neviděl V síti a ani se k tomu nechystám, domnívám se, že upozornění na jevy, které ohrožují děti, je více než potřebné, a to jakoukoliv zákonnou formou a je to snad ve veřejném zájmu. Zda se to setká s úspěchem, je pak riziko tvůrce reklamy.

20 6
možnosti
PS

P79e49t37r 42S80k47á18l14a

4. 3. 2021 8:52

Nepatřím k těm, kteří mají potřebu se neustále vymezovat vůči ČT, ale tohle mi také vadí. Většinou mě těmi několik týdnů předem do omrzení opakovanými upoutávkami odradí od původního záměru se na film (nebo dokument) podívat.

30 0
možnosti
Foto

Děkuji pane Skálo, přesně jste mně pochopil

3 0
možnosti
Foto

Při čtení článku jako je ten váš, si vždycky říkám, kam až může zajít snaha o alternativní pohled a relativizaci nějakého problému.

Upřímně jsem se snažil pochopit, o co vám v článku jde, a nenašel jsem nic jiného, než že vám vadí metoda provokace, následná medializace a snaha o co nejsugestivnější podání.

Vy možná ano (o tom se nezmiňujete), ale já si neumím představit, jak jinak by se dal tento patrně dost rozšířený společenský fenomén zdokumentovat a jak jinak ho dát ve známost než sugestivním a mediálním způsobem. Že něco takového existuje, víme léta, ale teprve teď je mnohým patrná ona zvrácenost a také ona masovost tohoto problému.

Takže, pane Braune, zkuste si sám pro sebe říci, co jste vlastně chtěl vyjádřit, jak byste si představoval jiný přístup, případně jestli nepreferujete žádný přístup.

14 6
možnosti
Foto

Pane Turnere, můj blog je o tom, že česká televize tou masírkou spoustu diváků znechutí. Vy jste jej pochopil jinak. Takže vám odpovím takto: podle současných zákonů, platných jak v USA tak v ČR tak ve spoustě dalších zemí, pokud vám někdo v počítači najde nějakou dětskou pornografii, můžete se za to dostat do vězení, i když vám takovýto soubor byl zaslán například v emailu nebo odkazu na sociálních sítích a vy jste jej otevřel. I když jej pak smažete, v počítači jej lze dohledat. Jiný příklad : rozvádíte se a manželka se vám chce pomstít. Není nic snažšího nežli že vás obviní, že jste jí znásilnil nebo zneužíval vaše dítě. A máte problém. No a tento fillm je prakticky totožná fabulace. Já vím že ti účastníci byli skuteční úchylové. Ovšem ty herečky nebyly děti. A jak jsem psal, v okamžiku, kdy se to takto provalilo, nehrozí, že uchylové najdou jiné cesty k dětem? Ostatně, podívejte se, jaké rozsudky v těchto případech dosud padly? Takže čemu onen film vlastně pomohl? Ale opakuji, o to mi prímárně nešlo. Šlo mi především o onu nepochopitelnou masáž ze strany české televize.

7 4
možnosti
ZZ

Je potřeba lidi neustále něčím strašit !!!!

;-D;-D;-D

1 2
možnosti
Foto

tady na to stačíte vy

;-(;-(;-(

0 2
možnosti
ND

Vidím, že když jsem od 18.2. nezapla tv, že jsem vůbec o nic nepřišla a tak ani dále zapínat nebudu. Díky za info. Oba tyhle psychicky šílené filmy se fakt hodí do téhle málem beznadějné doby...

11 1
možnosti
Foto

Přesně tak, paní Naďo.... Je mi zle, jen na to pomyslet.. A ty odporné reklamy na ně se vnucují neustále a neustále... (A to sleduji televizi jen večer). Rv

2 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy