Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

No ještě není rozkradeno vše,tak musí udržovat NS,aby to vše stihly.Jenže zapomínají,že po volbách už tam nemusí být ani jeden a pak bude velké účtování.My to vydržíme,ale vy to budete těžko prožívat!!

4 0
možnosti
MR

Teče mi voda do baráku, tak si ho nechám zateplit. Tohle je přístup vlády ČR.

8 0
možnosti
PK

Mluvíte mi z duše. A to jste ještě nazahrnul dnešní kecy, že ani po Velikonocích nic. To si pánové jenom myslí, toto už ve společnosti musí rupnout, nálada je na bodu mrazu. ;-€

Kdyby si zatřepali hlavou, nechali lidem volný pohyb, obchody a školy s testy, což vše je epidemiologicky nepodstatné, mělo by to super efekt a otočení přístupu společnosti. Restrikcemi vláda situaci jen a jen škodí.

8 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 0
možnosti
Foto

K tématu je vhodné si doplnit vzdělání četbou č.10/2021.

0 0
možnosti
ZD

Trochu kritiky bych si dovolil i já. Žijete jinde a kritizujete opatření u nás. Mohl byste vědět jak se našinec specificky chová a tou perspektivou byste mohl hledět na vyhlašovaná opatření. Němec jede po dálnici bez omezení skutečně bez omezení, ale na značce 50km omezení už jede těch padesát. Čech přejede značku a rozhoduje se kdy sundá nohu z plynu. Proto se i na zdánlivě nemístná opatření dívám shovívavě a vidím je spíše jako pomůcku pro ty, kteří si dodržení vynucují.

A stran zásahu - nemohu poslat odkaz na video, ale viděl jsem zajímavý amatérský klip, kdy se partička bavila provokováním policistů jedním svým přiopilým členem. Dle sestříhaných záběrů ostatní stáli kolem s mobily a snažili se o co nejlepší záběr. Výsledek byl pak sestříhán do celkem působivého videa. Jen jsem oba policisty litoval, čemu musí čelit. A jak by taková zjevně strojená provokace působila například v cizině na ozbrojené složky, byste mohl přiblížit vy se svými zkušenostmi. Třeba by pak hodnocení zdvihlých paží dopadlo jinak.

8 3
možnosti
Foto

Pane Dando, mohu prosím poprosit o odpověď na otázku, jak jste přišel na to že žiji jinde? Děkuji.

4 0
možnosti
Foto

Nezlobte se na mě, ale pokud někdo věřil, že ta hrozivá čísla klesnou a bude opět sluníčkově po pouhých třech týdnech, tak byl a je rozumu mdlého. Co se zásahu v Budějicích týká, tak policista vyhodnotil situaci tak, že další domlouvání nikam nepovede a zřejmě z vlastní zkušenosti odhadoval, jak se mladík zachová, až k němu přistoupí blíže, aby ho uchopil třeba jen za loket a odvedl ho ke služebnímu vozu. Ani Vy, ani já netušíme, jaké zkušenosti toho policistu vedly nakonec k zákroku, ale ten byl rychlý a profesionální, spodní ruka byla tak, aby se mladík nepraštil hlavou o dlažbu a bylo dosaženo cíle - mladík byl bezpečně a pevně zadržen. Co se týká rukou druhého policisty, který debatoval s tou hysterickou ženou, tak hádám, že i v jeho případě hrály roli nabyté zkušenosti během služby, a pokud máte nějaké povědomí o výcviku bezpečnostních složek, jak občas rád naznačujete, měl byste vědět, co se radí v případě, že na krok od Vás stojí člověk, kterým cloumají emoce a může kdykoliv dojít ke kontaktu. Asi to ale nevíte, tak Vás poučím - každý instruktor Vás bude učit, abyste měl ruce nahoře. tedy přesně v poloze, v jaké je měl onen policista, a nikoliv třeba podél těla. Štěstí přeje připraveným a takový policista při zákroku MUSÍ být připravený.

9 6
možnosti
JL

J25i98ř33í 98L79í52s38k40a

15. 3. 2021 11:21

K prvni casti vaseho prispevku: pokud je nad slunce jasne, ze ta cisla behem tri tydnu neklesnou, pak to ma vlada rict hned a nema po stopadesatedruhe rikat, ze kdyz to ted vydrzime, tak pak to bude ok.

5 1
možnosti
JH

Místo "bodnout" bych to formuloval více česky.

0 0
možnosti
JS

J87a21n 19S46o69u14č48e81k

15. 3. 2021 9:59

Ano, souhlasím s Vámi. A domnívám se, že samotný virus se časem vysílí, naše imunita si na něj zvykne a dokáže se mu bránit a prostě s ním bude lidstvo žít, jako se spoustou dalších virů. Ovšem některým lidem se to nebude líbit a proto tuto covidovou hysterii budou uměle přiživovat stále. Hlavně těm, kteří v této době, tak jako ve válkách, ohromně bohatnou na strachu lidí. Pak těm, kteří tento vybičovaný strach používají k lepší manipulaci a ovládání celé společnosti a nebudou se chtít své moci vzdát. A nakonec i těm, kteří se z dosud neviditelných osob stali načas mediálními hvězdami a to tím většími, čím katastrofičtější scénáře médiím servírují a popularita ve světle kamer jim nesmírně zachutnala.

8 2
možnosti
Foto

Co Vás vede k tak optimistické u tvrzení? Copak si lidstvo zvyklo na HIV a na AIDS se už neumírá?

2 3
možnosti
PB

Souhlas, to nebyl zásah policie, ale útok hooligans.

5 2
možnosti

Největší katastrofou je, že vláda začala naslouchat Smejkalovi a spol.

3 3
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy