Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud bylo mezi zaměstnanci ČP vyhodnoceno 2% pozitivně testovaných, tak to signalizuje, že je na místě zachovávat velkou obezřetnost při jakémkoliv rozvolňování. Vzhledem k tomu, že je působení tohoto státního podniku založeno na kontaktech s širokou veřejností, je snad jasné, jaký ničivý potenciál se v tomto bodu vyskytuje.

Jenom ČP se svou síti poboček je schopna zničit celou ČR.

2 5
možnosti
JN

Nesmíte věřit tomu, co havlíček účelově plácá...

3 1
možnosti
KK

Reaguji na vaši výzvu k tomu zásahu a dotaz, zda jej někdo obhajuje. Já tedy rozhodně ne, trvalo to až příliš dlouho. Šet minut jen na tom videu a ještě k tomu nějaký čas, který tomu evidentně předcházel.

5 3
možnosti
Foto

Ti policajti tam neměli co dělat.

4 3
možnosti
Foto

Ale jo, ať se Babiš prorouškuje k patnácti procentům.;-D

Karma

10 3
možnosti
JB

No a o těch fízlech v Budějovicích...... , .... tak to je škoda slov.....

14 0
možnosti
VB

Není to žádná sranda: sotva se takřka vše v zemi zavře, lidem se např. porouchá pračka a vzhledem k cenám oprav je někdy lepší koupit novou, jenže kde, a prádelny jsou taky zavřené. Takže kde a jak řešit hygienu šatstva? Klidně si odepřeme věci nadbytečné, ale je třeba mít možnost řešit tzv. základní potřeby rodin. Ministr Havlíček nemá vůbec mluvit k věcem, které se dotýkají zdravotnického resortu: např. že prosadí testování zaměstnanců dvakrát týdně; doufám, že na něj konečně někdo dá žalobu (resp. je třeba buď zrušit soudně nesmyslné nařízení MZ ČR o testování, které šmahem zasahuje do práv poloviny národa, nebo žalovat svého zaměstnavatele, pokud nesouhlasím s invazivním testem jako zdravý člověk) - jsem přesvědčena, že některé postupy vlády jsou mimo ústavu a mezinárod. úmluvy.

11 0
možnosti
LH

Vy nevíte kde ted koupit pračku? To jako fakt? ;-D

4 2
možnosti
Foto

I69v51o 72C73i37l31i15c96h

14. 3. 2021 14:04

Karma R^ A ať proboha co nejdřív otevřou obchody alespoň s oblečením a botama, přichází jaro!

30 0
možnosti
MS

Konečně přichází jaro a s tím odchází nutnost chodit obutý :-P ...

0 0
možnosti
PS

P15e41t43r 54S92k16á55l38a

14. 3. 2021 13:50

Je tu ještě další život komplikující nesmysl a to zákaz přejíždění mezi okresy z jiných než vyjmenovaných důvodů. Jsme národ chatařů a chalupářů a určitě nepřevládají rekreační objekty ve stejném okrese jako trvalé bydliště. Sice jsme dostali na vybranou, jestli budeme pobývat v místě bydliště nebo ve svém rekreačním objektu, mělo se ale jednat o tři týdny. To stejně jako většina opatření zřejmě nebude platit. Vrátit se ale vlastně nesmíme.

A pokud máme třeba už od podzimu na své nemovitosti domluvené nějaké řemeslné práce, také nastane problém. Řemeslníci za prací mohou z jiného okresu přijet, vy jim tam ovšem nesmíte ani přijet odemknout.

21 0
možnosti
LH

Tohle mě taky neskutečně zlobí, přitom by stačilo prokázat se LV aby se zabránilo pronájmům. A taky mi není jasné, pokud by se s onjektem něco stalo, kdo ponese odpovědnost za vzniklé škody?

3 0
možnosti
JF

Vše, co diktuje tato vláda je třeba, a priori, ignorovat, když nás bude dost, Babišové, Hamáčkové, Havlíčkové, Blatní, bez publika zalezou.

Máme vlastní rozum a tuhle bandu k ničemu nepotřebujeme, dělá je škody.

1 1
možnosti
ZJ

Ano, máme vlastní rozum. Někdy a ne všichni.

Ovšem běda, když do svého předodného bydliště vyrazí Klaus.

2 0
možnosti
LV

Byť s Vami v lecčems nesouhlasím, jsem ráf, že kladete tu správnou otázku - co bude dál? Nelze donekonečna jen "být trpělivý".

18 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy