Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Nojo, až na to, že Izrael stále hlásí nové a nové případy infekce, např. 7606 případů covid-19 - kde se to bere? Že by vakcíny fungovaly na to, nač fungovat mají, ještě méně, než se pomalu přiznává? Britští experti politikům vysvětlili na slyšení v parlamentu, že očkovaní nyní roznášejí nákazu, protože se často nakazí a mají stejnou virovou nálož jako neočkovaní (ještě neuzdravení z covidu). Takže musíme počkat, až se ti očkovaní infikovaní uzdraví, budou pak snad spolehlivěji imunní, vakcinaci radši trochu utlumit, aby se snížila momentální míra šíření nákazy. Britští experti, kteří se sami podílejí na vývoji vakcín, zveřejnili, že kolektivní imunitu nelze dosáhnout, já bych jim to věřila, mluvili vlastně proti svým profesním zájmům. Radí politikům nezabývat se bezpříznakovými, zbytečně je netestovat, naučit se žít s dozvuky viru.

4 2
možnosti
Foto

Kdybyste to skutečně sledovala a nesnažila se jen vylovit čísla, která podle vás dokazují, že vakcíny nefungují, tak byste věděla, že křivka nových nákaz v Izraeli zaznamenala zlom - už nepokračuje zdvojnásobení nových případů za 10 dní.

Zřejmě funguje 3. posilovací dávka - tu už v Izraeli mohou dostat lidi v kategorii 40+.

Jenže podle vás, když v Německu je z 10 hospitalizovaných 9 neočkovaných, to znamená, že vakcíny nefungují, zatímco všichni ostatní z toho vyvozují závěr, že i když vakcíny méně chrání před nákazou variantou Delta, významně chrání před hospitalizací (tedy vážným průběhem).

Před samotným onemocněním variantou Delta (podle zjištění výzkumů v USA) chrání Pfizer za 46%, Moderna je lepší - přes 70%.

Znamená to, že na Deltu bude potřeba vakcíny modifikovat, to je ale otázka několika měsíců. I tak ale (zejména po 3. dávce) je přínos velmi pozitivní.

12 1
možnosti
Foto

;-DR^Jinak i dle sebe vím, že očkování neočkování, pokud tělo chlapa nezahálí, a po ránu vstávají stále dva, tak porád dobrý,a to bez ohledu na věk. Ovšem nevyloučil bych ani to, že období pánského klimakteria se může projevit různě. Např. i ,,tvorbou" blogovou. Ale jistě i J.Neruda věděl ,,cosi"- viz jeho verše: ,,Život pádí jako jelen, byvše do prdelky střelen. Sotva zbavíš pannu věnce, už je tady impotence";-)

3 0
možnosti
JF

Myslím, že spíše než kauzalita, to bude koincidence. Takovýmto "nežádoucím" účinkem by se výrobci rádi pochlubili. Dejte si vrámci studie tu třetí, i za mě:-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy