Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už jste tady napsal lepší blogy. Až moc lehce jste uvěřil Tomiově vykrucování se ohledně střílení do imigrantů. Člověk, který svého času zcela vážně prosazoval myšlenku, že Romy je potřeba odstěhovat do jejich prapůvodní vlasti - Indie, to prostě nemá v hlavě v pořádku. Jakkoliv si tady n e l e g á l ní imigranty (pochopitelně) nepřejeme, nelze souhlasit s tím, že by se do nich mělo střílet, byť gumovými projektily. A když už k tomu kvůli nezvládnutelné situaci dojde, nedělat z toho m e t o d u , jak navrhuje Okamura.

5 2
možnosti
Foto

Zkuste si ten blog přečíst znovu

0 0
možnosti
JR

J30a77n 43R71á86ž

23. 9. 2021 18:22

Dokud je vedení EU , co se týká migrantů tak schizofrenní, jako je dnes, bude pořád spolek bláznů. .

Tím myslím, dokud bude vyznamenávat ředitelé neziskovek za to, že vozí do EU migranty z Libye (Maroka, Alžírska, Tuniska, Turecka) a na druhé straně udělovat sankce Lukašenkovi, že dělá totéž z migranty z Iraku, nemůže budit důvěru.

A to pomíjím, že na Maďarsko chtěla uplatňovat sankce, když na hranici EU Postavilo plot a teď chce dávat Litvě a Polsku na totéž dotaci. Tak to už je "na palici", není-liž pravda?

11 1
možnosti
Foto

Zbytečně ustraseny blog, nebojte se napsat že pan Okamura má pravdu. Je snad demokracie, mělo by to být samozřejmostí. Tzv.

demokratů, kteří se chovají jak bolševici, se nebojte!

1 2
možnosti
Foto

Kdybyste se tolik netočil na kolotoči, viděl byste že jsem to napsal a alespoň dnes byste se neztrapňoval

5 0
možnosti
Foto

Mám to s ním podobně. V dílčích věcech může mít pravdu, ale volit ho nemohu (vnitřní blok). A díky za připomenutí jeho článku na blogu z roku 2012, je to víc než poučné.

2 0
možnosti
JR

J98a32n 31R29á54ž

23. 9. 2021 18:38

Je nás na tom obdobně víc. SPD nebudu volit z mnoha důvodů, ale to neznamená, že mu nebudu dávat za pravdu, když ji má. A bohužel (!!) ji má v mnoha případech.

7 0
možnosti
Foto

Demokracie je vláda většiny/všeho lidu a to původní idea komunismu byla. Proti demokracii byl už Aristoteles. (tím jen chci říci, že obecně je i důležitý kontext tohoto tvrzení )

K tvrzení jiných "demokratických" stran, např. pro změnu ke kapitalismu, viz níže:

V roce 2015 předseda Pirátů spolu s ex-kandidátem do senátu Tomášem Tožičkou (stručné bio viz např. https://wiki.pirati.cz/lide/tomas_tozicka) podepsali Otevřenou žádost od upuštění od pořádání festivalu Dny Jeruzaléma v rámci akce Plzeň 2015. Tožička kandidaturu stáhnul poté, co se jeho kresba Davidovy hvězdy s hákovým křížem začala probírat na sociálních sítích. Tožička se také proslavil prohlášením, že kapitalismus a pravicová politika jsou zločiny proti lidskosti (např. zde https://www.reflex.cz/clanek/komentare/99961/senatnim-kandidatem-tozickou-se-pirati-otevrene-prihlasili-k-levicovemu-extremismu.html)

Zdroj: https://kristofikova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=751699

1 0
možnosti
JR

J36a29n 80R36á38ž

23. 9. 2021 18:31

Piráty nelze posuzovat jen na základě toho, co dnes říkají před volbami, ale podle toho, jak se vyjadřují dlouhodobě.

Gottwald a jeho parta také v roce 1946 před volbami hlásala něco jiného, než co hlásala před rokem 1939, a lidé jim na to skočili. Ale po volbách se hned ukázalo co jsou zač.

Jako je dnes jasné, že Gottwald model 1946 nebyl jiný než Gottwald model 1935, nemůže nikdo soudný věřit, že sympaťák Bartoš, model 2021 je někdo jiný než Bartoš model 2015, kdy byl anarchista s ultralevicovými názory.

8 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 4
možnosti
Foto

Zapomínáte, že EU na nás tlačí, abychom přijali kvoty pro uprchlíky a některé strany s tím souhlasí. Zapomínáte, že se připravuje předpis, dle kterého by si migranti nemohli vybírat, ve které zemi mají být umístěni a musí přijmou i pohostinství země s nižšími sociálními dávkami...

A Němci by se uprchlíků rádi zbavili, pro ně je to důležité politické téma.

7 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy