Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Politika je možné odstavit neúspěchem ve volbách. Jak se zbavit prodejných novinářů...? Problém větší, než výsledky voleb. Prezident má celý měsíc na to, aby dal vědět co po volbách dál. Novináři jsou hned druhý den po volbách jak supi a ochranka najednou nekoná. I kdyby byl v koma, je věcí slušnosti takhle se na tom pást. Jak je asi jeho rodině, když se na to musí dívat. Je mi z toho všeho špatně a jsem ráda, že jsem stará . Možná taky brzo umřu. Naštěstí soukromě.

12 2
možnosti
Foto

Nejen novináři i Senát již chce jednat jak ho vyšachovat ze hry, většinou staříci, kteří mohou počítat se stejným osudem.

Sdílím váš názor, ohledně jeho rodiny, jejich bolest obohacena nenávistnými komentáři, kam jsme došli v té dlouhé cestě po revoluci, naprostá ztráta empatie a porozumění.Rv

6 1
možnosti
Foto

Kdyby nebyli ti fotografové, ani Vy byste nevěděl, jak Zeman opravdu vypadá. To není honba za senzací, to je hlad po informacích.

10 16
možnosti

J51i51t43k53a 15Č14e41r46n97á

11. 10. 2021 16:26

Já nepotřebuji vědět jak Zeman vypadá, pro mne ho fotit nemuseli. Že je vážně nemocen je snad jasné každému a proč bych se měla pást na tom jak ten člověk vypadá. Také mu přeji aby se netrápil a hlavně uzdravení.

11 0
možnosti
ZB

Ne, není to hnus ani hyenismus, jen reakce na to, že hrad mlží, co to dá.

Když při poslední hospitalizaci Ovce postuje akorát žalmy a blbý kecy, místo toho aby popravdě sdělil, co se děje (byť obecně), tak se holt novináři snaží zjistit to sami.

Jde o prezidenta republiky, ne soukromá osoba, lidi mají právo vědět, jak na tom je.

14 8
možnosti

J73i15t77k95a 25Č43e30r95n75á

11. 10. 2021 16:27

Ano občané mají právo vědět, ale proč by museli i vidět?

6 0
možnosti
LV

Nerozumím, co jste vlastně chtěl říci.

3 3
možnosti

Hyenismus? Nemyslím si. Zeman jednoduše sklízí, co zasel. Jde národu příkladem jako zatrpklý a neurvalý člověk. Nesmí se divit, když se část národa bude chovat jsou jejich "vůdce".

8 8
možnosti
MN

Nejsme jako Oni, respektive On...

?

2 1
možnosti
TT

Kdyby hrad alespoň částečně pravdivě informoval o zdraví a kondici prezidenta, byl by v nemocnici už dávno a dnes by žádné podobné fotografie vzniknout nemohly.

Miloš Zeman se sám o vlastní vůli (snad) rozhodl být prezidentem, tudíž být prvním z občanů. A informace o tom, zdali může funkci plnohodnotně vykonávat, jsou věcí veřejnou. Své spolupracovníky si sám pečlivě posoudil, vybral a dlouhodobě s nimi spolupracuje, takže je dobře zná. Pan prezident je v těžké situaci, ale co se nyní děje a jak se to děje je v režii lidí, kterým věří. Včetně toho, že jistě uvážili i přítomnost fotografů.

16 0
možnosti
PV

P49a93v89e67l 24V48é89b65r

10. 10. 2021 20:56

Shánění informací kolem zdravotního stavu prezidenta není hyenismus, natož nejvyšší.

Přes zjevné známky jeho špatného zdravotního stavu nám hrad neustále tvrdil (a tvrdí), že prezident, který je mimo jiné vrchní velitel ozbrojených sil a důležitá postava v povolebních jednáních, je ve výborném stavu. Přitom je už delší dobu izolován od veřejnosti. Vznikají spekulace, že není schopen rozhodování a že jeho jménem jedná hradní klika, přičemž k vyvrácení těchto spekulací by stačilo krátké přímé vystoupení na veřejnosti, nikoliv jakési nevěrohodné vzkazy. Je tu nebezpečí zneužití případné bezmoci hlavy státu.

Je tedy přímou povinností zjistit skutečný zdravotní stav prezidenta, přičemž konkrétní diagnóza není ani moc podstatná, ale zjištění, jestli jedná o své vůli, nebo je jím manipulováno.

19 6
možnosti
HN

H82o83n31z60a 66N10o65v20á59k

10. 10. 2021 19:56

Souhlas , ale větší hyeny se vyskytují kolem nejbližším okolí pana prezidenta.

8 1
možnosti

Stav presidenta republiky asi zajímá každého, nebo velkou část občanů. Ať už s ním souhlasíme, jsme jeho příznivci nebo ne, lidskost nám velí ctít respekt.

Zdroj: https://martinbraun.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=777127

Nesnáším, když mi někdo diktuje, co si mám myslet. Ne, lidskost nám nevelí ctít respekt. Zeman se chová jako odpad, tudíž tahle žumpa k němu velice patří. Karma (západního stylu) je zdarma

1 19
možnosti
Foto

Nikdy, nikde a nikdo vám nediktoval co si máte myslet. Pokud opravdu myslíte

12 1
možnosti
DK

"ale jako člověku mu přeji brzké uzdravení"

Škoda že i on se nechoval jako člověk, že? Stačí vzpomenout na jeho setkání s B. Sobotkou...

20 5
možnosti
JD

J40a70n 49D74o66u11š78e74k

10. 10. 2021 18:41

Které myslíte? Me se vždy vybaví jak ho chtěl "zastřelit" hůlkou. ;)

2 3
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy