Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I52v60a61n 74M41i77n80á75ř

10. 10. 2021 18:02

Je ovšem k neuvěření, že veřejnost nedostává ani zcela obecné informace o prezidentově stavu. Pak není divu, že bulvár pro jakoukoli informaci, či fotku udělá vše - což samozřejmě je v příkrém rozporu s etikou.

18 0
možnosti
VV

Bohuzel stvava Svobodna Evropa uz nevysila v ceske reci aby nas informoala o skutecnem zdravotnim stavu prezidenta.

4 0
možnosti
Foto

„Ve chvíli, kdy lidé kolem Miloše Zemana lžou o zdravotním stavu prezidenta, je legitimní (zveřejnit) fotografie, které vypovídají o stavu prezidenta Zemana,“ řekl v rozhovoru pro ČT etik a filozof David Černý z Ústavu státu a práva AV ČR.

10 13
možnosti
JD

J74a56n 20D74o63u74š98e23k

10. 10. 2021 17:59

Etik? To je povolání nebo se to dá i studovat že se tím někdo může honosit? Nevěděl jsem to.

13 1
možnosti
Foto

Parazité přicházejí a odcházejí, to je život.

1 1
možnosti
MK

Kdo seje vítr, sklízí bouři. Před osmi lety se Zeman v kampani prezidentské volby opřel do Karla Schwarzenberga ohledně jeho zdraví. A hleďme, "nemocný" Karel se pohodě zúčastnil závěrečné schůze Sněmovny a z vlastní vůle již dále nekandidoval.

Zatímco "zdravý" Zeman .......

25 5
možnosti
Foto

Do svědomí by si měli sáhnout ti, kteří Zemana do této situace přivedli - jeho voliči. Volit starého nemocného člověka je vůči němu nezodpovědné.

17 17
možnosti
JD

J90a63n 90D43o56u88š62e21k

10. 10. 2021 17:54

Pozoruji to již delší dobu. Jste velmi podobná jednomu mému sousedu. Jste zlá.

21 9
možnosti
VV

To uz je pane Braune takovy cesky narodni sport. Vzpomente si na komentare zde kdyz zemrela Vera Caslavska.

5 2
možnosti
JV

Naprosto s vámi souhlasím, vnímám to úplně stejně.

11 1
možnosti
OF

Hyenismus to je. Zeman se už možná z nemocnice nevrátí.

Ale co si dovolila Džamila Stehlíková je vrchol. To by žádný normální lékař neudělal. Džamilo vrať se kazašských stepí. Zemana jsem nevolil a nejsem jeho příznivcem.

32 7
možnosti
JD

J85a19n 14D63o50u53š56e51k

10. 10. 2021 17:09

Stvete mě pane. Nejste jeho příznivec, nevolil jste ho ale máte potřebu to zdůraznit abyste se vyhnuli zdejším supům. Je to stejné jako bych řekl: nic proti cikánům nemám, ale svého souseda Roma bych přerazil vejpůl. Nemáte co vysvětlovat a už vůbec se jakýmkoli způsobem omlouvat. Prostě máte nějaký postoj. Je to hloupá móda dnešní doby.

7 3
možnosti
JK

V tomto případě to hyenismus není. Pokud Ovce a spol tvrdí, že prezident je úplně a naprosto v pohodě, vlastně jenom trochu unavený a tohle zase jen nějaký plánovaný převoz na rekondici, tak v určitou chvíli prostě je potřeba, aby si to novináři ověřili a v tomto případě nafotili a prokázali jasnou lež. Zeman má kolem sebe přesně ty lidi co si vybral. Kvůli moci, kvůli pomstě. kvůli tomu jaký je lump se obklopil darebákama. Takže se k němu chovají svinsky. Je to smutné a nedůstojné a evidentně ani jeho žena za něj nechce bojovat, aby měl něco důstojnějšího. To prostě jsou důsledky jeho voleb.

27 10
možnosti
JN

Napsáno velmi dobře, nicméně se domnívám, že ani pravdivé informace ohledně prezidentova zdravotního stavu by některé novinářské hyeny od toho focení neodradily.

34 6
možnosti
MB

Kolik já viděla vyhozených fotografů na ulici, když nepřinesli fotku, která přinese zisk. Hlavně že se bavíme o změně a slušnosti.

3 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy