Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Souhlasím s vámi. Naprosto zbytečné. Hrad měl informovat přesněji. Snad by stačilo napsat, stav prezidenta je vážný, respektuje prosím soukromí.

Z druhé strany je strašné číst, vyjádření některých diskutérů, přejících prezidentovi smrt. Je to opravdu nechutné z obou stran.

26 0
možnosti
JD

Lide preji jinym smrt za uplne hlouposti, vcetne barvy vlasu, nebo styl oblikani. Je to opovrzenihodne, ale moc se nad tim u konroverzni verejne osoby nepozastavuji.

1 0
možnosti
MB

O Milošovi není co psát. Národní klenot, z Klenotnice. Oběť vlastního ega a konzumace. Zajatec vlastních lidí, bez prověrek. Každý pořádný státník, měl dvojníka. Zde to možné není. V ČR, podobný exemplář neexistuje. Respekt? Jako člověk- ano. Jako politik - ne. Přeji uzdravení a přechod na Vysočinu. Ke stromům. Ke kořenům, k rozumu a zdraví. K přírodě a pokoře ...

17 1
možnosti
JD

J85a79n 55D93o57u16š53e20k

10. 10. 2021 16:12

Já si myslím, že je to opačně. Nechápu tu potřebu neustále spekulovat. Je to starý a nemocný člověk a i když je to můj prezident, nemám nejmenší právo vědět jak na tom po stránce fyzického zdraví je. Považuji za hyenismus se v tom neustále vrtat.

10 4
možnosti
JD

J29a54n 58D22o73u16š98e73k

10. 10. 2021 16:15

Jsou toho dnes plné noviny. Paní Němcová si též přihřála polívčičku a ani jednomu z vás do toho nic není. Hyeny.

7 4
možnosti
JT

Dokud nemají presidentův souhlas, tak o jeho zdravotním stavu nemůžou informovat. Maximálně tak bude schopen, nebude schopen. A jestli kvůli játrům nebo střevům - do toho nikomu nic není do té doby, než to nemocný sám zveřejní.

14 1
možnosti
Foto

Jestliže Miloš Zeman někoho pověří sestavením vlády, bude to on, nebo to bude jako v Cimrmanově hře Záskok: "tady nebožka – tedy ona zatím stále ještě trochu žije – změnila závěť"?

Chce-li důstojnost, mohl už před časem odejít - více méně se ctí ve stylu presidenta Osvoboditele: "Prezidentský úřad je těžký a odpovědný a vyžaduje proto plné síly. Vidím, že již nestačím, a proto se ho vzdávám..."

Když nejsou věrohodné oficiální informace, nastupuje bulvár.

10 4
možnosti
Foto

Bulvár, ale nejenom on, i relevant. info vždy podá po svém, neb po tom lidé nejvíce pasou, mnohdy až davově;-)

1 0
možnosti
SB

Ještě větší hyenismus prokázali paparazzi při autonehodě princezny Diany.

Dnes fotili člověka, který byl v péči lékařů a jejich pomoc nepotřeboval. I to je značná dávka hyenismu, ale pokud jde o autonehodu proncezny Diany, tehdy dorazili k místu neštěstí, kde byli čtyři lidé (Diana, její přítel, řidič a osobní strážce) a bez sebemenší snahy komukoli jakkoli pomoci začali ihned fotit.

Poskytnutí první pomoci by v takových případech mělo mít přednost.

5 0
možnosti
VV

Neposlytnuti prvni pomoci je snad ve vsech zemich trestne.

2 0
možnosti
MV

zpravy o zdravotnim stavu prezidenta republiky nebyly v pripade milose zemana kompletni. mzilo se, vypisovaly zalmy a on sam kdysi prohlasil, jak porazil cukrovku - becherovkou

take se mi nelibi, jak se nekteri novinari chovaji, ale stejne se mi nelibi, jak Hrad nedava relevantni informace

vzdyt tenhle clovek ma v nejblizsi dobe poverit nekoho sestatovanim vlady a o tom, ze je nevyssim velitelem nasich vojsk radeji ani nepremyslet

13 4
možnosti
JD

A jak se chováš ta? Jsi vzor morálky a čestnosti? A si ne, že.Rv

4 8
možnosti
Foto

Připojuji se k názoru o tiskovém mluvčím Ovčáčkovi. Z jeho vyjadřování vyznívá, že pan prezident je ve skvělé kondici, ačkoliv televizní přenosy svědčily o naprostém opaku.

Lze připomenout rozdílné způsoby informování o zdravotním stavu prezidenta Havla a Zemana. Vzpomínám, že zatímco se prezident Havel teprve probíral z narkózy po operaci plic, tak Ladislav Špaček již s ošetřujícím lékařem na tiskovce informoval novináře o operaci. Místo toho Jiří Ovčáček dělá z informací o zdraví M.Zemana státní tajemství...

Souhlas také s tím, že s těmi fotkami by se už mělo něco dělat - přijmout v tomto ohledu jakýsi etický kodex a tvrdě pokutovat jeho porušení (jak se to i ve světě děje).

12 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
19 0
možnosti
Foto

I77v57a46n 19V32e27s39e49l39ý

10. 10. 2021 16:14

Ano, ale také tam je u těch fotografií dost obsáhlé vyjádření šéfredaktora ve kterém říká, že pokud by byly k dispozici informace o zdravotním stavu prezidenta tak by ty snímky nikdy nezveřejnil. Dalo by se to asi vyjádřit rčením "jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá". Hrad teda nevolá, Hrad vlastně mlčí ale ta ozvěna zde je zcela logicky.

7 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy