Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Čekal snad někdo od toho arogantního chrapouna něco jiného než vztyčený ukazováček? :-(

8 0
možnosti
VV

On snad nekdo ocekaval neco jineho? Tak to musel opravdu byt uvedomely brambora.

5 0
možnosti
Foto

Karma, pane Braune. Mynář si nepozval lidi na tiskovku, ale na kobereček. Jen si neuvědomuje jednu věc. Že ti lidé, které nyní tahá za nos a zesměšňuje je, budou jednou na vedoucích místech a začnou se velmi zajímat o jeho podnikání. Tak ať jim ještě dává trochu sodu.:-)

17 0
možnosti
VV

O to uz se snad soudy zajimaly, ale jako obvykle to zametly od koberecek.

1 0
možnosti
Foto

Nerad bych komukoli způsobil šok. Všichni chtějí přesnou a jasnou prognózu. Ta samozřejmě existuje. Pro každého. Je jí smrt. U některých i náhlá, u jiných ji pak těžko přesně určit, atˇ je jeho zdrav. stav jakýkoli. Či, dle některých, až jasně ,,v posledním tažení", A že by takovouto ,,přesnou definici" mnozí uvítali. A rádi. A on jí nikdo ausgerechnet nechce poskytnout;-)

5 2
možnosti
Foto

Lžete, nebo jste nechápavý víc, než jsem si myslela. Nikdo nechce přesnou a jasnou PROGNÓZU, ale všichni chtějí přesnou a jasnou INFORMACI. Ale to je asi nad vaše rozlišovací schopnosti.

11 3
možnosti
PV

No co no, "jen idiot nemeni nazory". Akorat ze jen idiot meni tak casto jako nas prezident a jeho okoli. Vam R^

2 0
možnosti
Foto

J83a70n 28Š97i39k

18. 10. 2021 16:32

To je výsledek komunikace úředníků Hradu s veřejností. Tisková konference bez otázek je jejich představa demokracie. Jediná obrana je ignorace administrativy ze strany novinářů i politiků. Nechodit na tiskovky a politici s úředníky nejednat, trvat na jednání s prezidentem. Chce to klid. Všechno jednou skončí, i volební období a potom tyto exempláře zmizí a upadnou do zapomnění dějin. Nevěnujme jim pozornost, nestojí za to. Hezký den

11 0
možnosti

Jen mne děsí, jak mnoho z nás má zkreslenou představu o demokracii, když dokáží volit Miloše Zemana, Andreje Babiše, Tomio Okamuru, Trikoloru, babišovce, okamurovce a ostatní deformované demokraty! :-)

3 0
možnosti
Foto

Kdysi tady byl takový hezký zvyk, jmenoval se defenestrace. Už dlouho jsem na ni nepomyslel, ale od toho Mynářova průjmu mi stále straší v hlavě...

6 0
možnosti
JH

Nic si z toho, Vladimíre, nedělejte. Jak vidno, nejste v tom sám, komu tady straší v hlavě:-)

3 7
možnosti
MB

A co jako? Vždyť to bylo dobré. Jako za svazáckých časů. Keců plno s potvrzením, že blbost kvete. Taky se inovuje! Bakala už není hyena, strakatou kůži převzal, Vystrčil. Paní prezidentová to přečetla pěkně, jako kdysi pionýrky u památníku. Tiskovka zase bude, na řadě je vrátný z hradu. Co tam za mořem, pořád máte . Furt bijete černochy ? ... :-)

10 1
možnosti
MB

Karle, Vy jste zřejmě z kamene. Vždyť se umínusujete. Stíháte to ? :-)

7 2
možnosti
Foto

Co se dalo od této bytosti čekat? Doporučoval bych mu i Nejedlému rychlý přesun ke Kimovi do Severní Koreje.

6 0
možnosti

Patřili by za katr! :-)

0 0
možnosti
Foto

A co mohou občané dělat?Ta banda parazitů není nikým volená a v podstatě si v současné situaci může dělat co chce a dost si to užívá...jen výsledek zkušenosti s moudrostí voličů Zemana,kteří tu bandu zvolili spolu s ním...

11 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy