Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

O dr. Cimickém vím dlouho, psal přece detektivky už za komoušů mu vycházely. Taky byl trošku mediální typ. Teď se na něj v souvislosti se senilním prezidentem vynořily jeho kostlivci sexuálního typu. Co s dědkem, kterému je 72? Ostudu má docela slušnou. Kdyby to byl chlap, spáchá harakiri, ale protože sotva je chlap, možná by stačilo kdyby mu někdo dal na budku. Nějakej chlap, kterému se nelíbí, že byl (je) nějaký doktor takový prase (nebo byl ještě před 20 roky). Taky by bylo řešením, kdyby Cimický uznal vinu, omluvil se a odškodnil všechny pacientky, které otravoval nebo znásilňoval (což je pravděpodobně promlčené).

0 0
možnosti
Foto

A to vše po prokázání jeho viny nebo raději už předem pane Libeňský?

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 1
možnosti
Foto

Všude stále čtu jen 9 ne 30

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MM

Pane Braune, se zájmem čtu vaše blogy, ale občas mám pocit,, že jste často mimo mísu. Jestli je to tím, že se cítíte být Američan i Čech, to nevím.

1 1
možnosti
Foto

Proč bych se měl cítit jako Američan? Co mám společného s Amerikou?

0 0
možnosti
Foto

Že se některé ženy styděly a proto se neozvaly, to chápu, jedna dokonce tvrdí, že jí bylo vyhrožováno.

Údiv nad tím, že se ženy styděly 20 let a překvapení, že se přihlásily až teď, kdy to jedna otevřela, tak to opravdu nechápu.

Zřejmě u mnoha mužů existuje problém ne chápat ženy, ale aspoň se pokusit je chápat. Zkuste si jen představit, kolik z partnerů těch žen by problematicky reagovalo na sdělení své poovičky, že s ní Cimický "cosi" prováděl a že jí zfetoval.

"To jsi tak blbá, že se necháš zfetovat a pak znásilňovat? Tobě se to snad líbilo ..." To je jen jedna z mnoha reakcí, která mne napadá a to je ještě z ranku těch mírnějších.

5 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

Tak je vcelku jasné, že hlavním "spouštěčem" v této kauze byla informace o udělení státního vyznamenání MUDr. Cimickému. Není těžké si představit, že v některé z postižených žen mohly "bouchnout saze" natolik, že se rozhodla své zkušenosti z ordinace pana doktora zveřejnit. Poté dostaly odvahu i další, přičemž samozřejmě nelze vyloučit, že některé se na této kauze jen přiživily a buď si něco jen vymyslely, nebo zveličily. Ale to už je záležitostí policejního vyšetřování a soudu (pokud k tomu dojde).

11 0
možnosti
Foto

Zdravím Martine, popravdě než jsem nastoupil do školství, netušil jsem jak moc je naše společnost nejrůznějším násilím prolezlá a jak moc je relativizováno. Vůbec netuším jak najít cestu toto odbourat a nepropadnout do druhého extrému. Jak píše pan Kuthan, právě kvůli té náůladě ve společnosti bych se nedivil, kdyby toto byl důvod....

2 0
možnosti
JK

Podle mne se ostatní ženy nepřihlásily, protože se stydí. To je překvapení, což?

16 0
možnosti
Foto

A co to znamená?

0 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy