Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Každý tlak budí protitlak. Na druhou stranu mnozí, kteří jsme prožili část života v totalitě, jsme vůči tendenční mediální masáži celkem imunní.

0 0
možnosti
Foto

Vzhledem k Vašim zkušenostem byste si měl klást otázku, jak je možné, že USA možná úspěšně přetvořit muslimy v řádné občany, kdežto jiné státy nikoliv,

Neberte tuto nahrávku nějak zle. Spíše jako inspiraci na další blog.

0 2
možnosti
Foto

Omyl pane Řezníku. Všechny země mají početnou skupinu věřících v Islám kteří nejsou hrozbou. Ty země kde ohrožení roste mají prostý problém s vymahatelnosti prava. Jestliže v Německu či Švédsku jsou případy kdy je někdo nad zákonem je to špatně. A vymstí se to

6 0
možnosti

L15u23d77ě35k 79T49o46n35d14r

24. 7. 2018 10:46

Taky mne zarazilo, že iDNES začala a evidentně plánuje jako dlohodobější projekt seriál "muslimové", aniž by k tomu byl nějaký logický důvod. Ale iDNES si reklamu na tento začínacící seriál článků dala jako do záhlaví a reklama se objevila i na dalších webech. Takže to iDNES myslí vážně. Proč to dělají vi bůh a šéfredaktor.

Ale souhlasím s vaším blogem pane Braune, že je to nebezpečná tendence, která může vést k většímu napětí, které se může až vyhrotit do fatalního střetu "my nebo oni". Tím nemyslím migranty nebo islám, ale nekompromisní střet v naší společnosti mezi "zastánci a odpůrci".

7 1
možnosti

Zpravodajství se zakládá na logických důvodech k uveřejnění každé zprávy?

1 0
možnosti

J30a56n 94H51a84r36v11a18n

24. 7. 2018 10:41

Před mnoha lety jsem četl v Mladé Frontě rozhovor s představitelem muslimů v ČR. Na dotaz, že v Koránu se píše o povinnosti zabíjet nevěřící a jinověrce odpověděl: "To je slovo Boží a žádný člověk to nemůže změnit."

Tak to mi utkvělo v mysli. :-(

11 0
možnosti

L93u38d71ě74k 24T38o44n39d38r

24. 7. 2018 11:08

To je právě ta hrůza islámské ideologie.

Zatímco v judaismu nebo křesťanství bylo "boží slovo" sepsáno zprostředkovaně - skrze proroky (Abrahám, Mojžíš...) nebo apoštoly - a tudíž je tam ponechána možnost vývoje, různé interpretace, pochybování (zapsal Mojžíš boží slova opravdu správně? Není tam možnost jiného výkladu? Zapsali apoštolové slova Ježíše správně? atd...) Tak toto v islámu možné není.

Mohamed si vše pojistil prohlášením, že Korán nesepsal žádný člověk, ale je to přímé a autentické slovo Alláhovo, které mu bylo diktováno písmenko po písmenku. Takže každičké písmenko, slovo a věta je správné a zaručuju se za to sám Alláh. Mohamed byl politický génius !

Bohužel muslimům (a nám) tím vytvořil neřešitelný problém: pokud Korán stanovuje zákon: "oko za oko, zub za zub" nebo "50 ran bičem za cizioložství" nebo "nenávist ke všem, kdo nevěří v Alláha", tak s tím nemůžete nic dělat!

Mohamed jakoukoli možnost změny nebo jiné interpretace textu znemožnil. Byl to politický génis - ale tím se také stal trvalým zlo-čincem bez možnosti změny.

6 0
možnosti

Nevím o tom, že by někdo Vám, "vám" nebo "nám" něco "cizího" vnucoval.

A jestli dovolíte, v této zemi nemá nikdo právo ode mě očekávat, že se budu kochat pohledem na minisukně žen na ulici. V tom Vám nevyhovím. Kochejte se sám, když chcete.

0 14
možnosti

Nabízí se paralela mezi současnou a nedávnou historií.

Po několik set let žili vedle sebe Češi a Němci v poklidu, ženili a vdávali se mezi sebou, až najednou se zjevil charismatický vůdce, který Němcům vysvětlil, jak jsou od Čechů utlačováni a za pár let propuklo peklo.

V současné situaci není nutné čekat pár set let. Nabádání o nutnosti spasit ty, kteří nevěří nebo věří špatně, je už dávno napsáno. Když nastane vhodná doba, tak se vůdcové najdou.

To není strach. Češi mají historickou zkušenost, a je známo, že historie má tendenci se opakovat.

15 0
možnosti

Historie se opakuje tehdy, pokud nás minulá skutečnost neponaučila a neposunula dál. Evidentně se tak nestalo. A že cílem ideologie islámu je podrobit si všechny bezvěrce a jinověrce je jasné každému, kdo si přečte Korán. Vřele toto nenávistné dílo doporučuji.

13 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy