Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Opak je pravdou, ona věhlasná firma, jejíž vakcína je nejlepší, proslula před tím slavnou modrou pilulkou. A z té vyšli při výrobě vakcíny.

Ovšem, kde je mrtvo, nepomůže ani svěcená voda. ;-D

0 0
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Dík! Ale že těch hlupáků mezi námi je! Věří nesmyslům! Ale věří i politickým dobrodruhům! A to je horší! Jsme na hraně mezi liberální demokracií a totalitou přes oligarchickou demokracii! A to není sranda! Co si zvolíme, to budeme všichni žít!

:-)

0 0
možnosti
Foto

J33a24n 15Š68i84k

22. 8. 2021 0:55

I když jste, pane Braune, Váš článek napsal v lehce ironickém duchu, okamžitě se objevili borci, kteří buď berou boj proti vakcíně za životní poslání nebo čekají, kdo se s nimi pustí do diskuze na téma Covid, aby světu prokázali kolik toho o problému, doufaje v příležitost hádky. Což je nesporným důkazem toho, že vakcinace i nevakcinace, vše je jedno. To samotné slovo Covid způsobuje tvrdnutí. U někoho penisu, u jiného malíčku na levé noze a u vážných případů i mozku. A někdo má účinky vzácné. Například mě vyrostl volant za ušima. Hezký den

2 0
možnosti
Foto

Pěkné:-), docela jste mě pobavil.

2 0
možnosti
Foto

Naše imunita se nastavuje tak, jak virus postupuje. Boj s virem začíná na sliznicích a pak nastupuje buněčná obrana. Očkování jde cestou opačnou a to do těch míst, kam se přirozená infekce se nedostane. Vakcína vám je vpravena do svalu a nastaví systémové protilátky, ale ne slizniční protilátky. To vás ochrání před těžkou formy vedoucí k hospitalizaci a smrti, ale nechrání před mírnou a středně těžkou formou. Protože po očkování se hladina protilátek nastavila vysoko, stvořila se legenda o tom, že očkování je jedinou šancí jak s covidem bojovat. To není však pravda. Organismus si sám protilátky zreguluje, zda se virem opakovaně setkává , či nikoliv. Neexistuje žádné konkrétní číslo určující jaká má být hladina protilátek vysoká. Takže to covid tu bude s námi, jako chřipka, zda jsme očkování anebo ne. Pramen imunolog profesor Vojtěch Toth, viroložka Hana Zelená.

4 0
možnosti

No mám 14 dní podruhé dávce a vzhledem k tomu, že moc nesvítí , tak to může být jenom Pfizerem. Uvidíme jak dlouho to vydrží.

0 0
možnosti

Ani ten sebelepší vědec, který má o mRNA dostatek znalostí, vám dopředu neřekne - a ani nemůže říct -, jaké bude mít tato eufemisticky nazývaná vakcína vedlejší účinky v dlouhodobém horizontu, protože bude ještě 2 roky trvat (do XII/23), než bude dokončena řádná klinická studie a poté sumarizovány výsledky.

Jde proto o experiment, a kdo se nechá očkovat, stává se jeho součástí.

3 1
možnosti

Pan Šimek je chytřejší než samotní vynálezci mRNA (např. dr Malone) a bývalí pracovníci fy Pfizer (např. dr Yaden). ;-DTi a stovky dalších vědců naléhavě před aplikací této genové terapie (nikoli vakcinací!) varují. Nebyla totiž vynalezena za účelem vakcinace proti nějakému viru, tedy ani proti SARS-COV-2, jejž se ještě žádné vědecké instituci na celé planetě nepodařilo dosud izolovat.

mRNA je stále v klinické studii (až do konce roku 2022), tudíž je experimentální a pouze podmínečně schválená, ale NE pro účely "vakcinace" proti viru.

2 0
možnosti

Fakt je, že zatímco dlouho používané vakcíny mají celkem stabilní seznam vedlejších účinků, tyto relativně nové vakcíny na podobný seznam teprve čekají a toho se lidé právem obávají.

0 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy