Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

absence moralky - to je pro me duvody neduvery k tomuto cloveku

10 0
možnosti
ZD

To + byl omyl - omluva.

1 3
možnosti
MB

Pravda je zpravidla subjektivní. Každý má svoji pravdu...

Nevěřím, že má někdo absolutní pravdu .. ale ani nevěřím, že někdo dělá politiku s vědomím, že lže, podvádí a dělá něco špatného.

O tom mají rozhodovat voliči ve volbách.

Dnes vládnou emoce ...a musím přiznat, že v takové situaci dávám přednost lidem, kteří si dokáží udržet chladnou hlavu..

Vůbec nepovažuji za ctnost rezignovat při každém náznaku nějaké aféry či krize. To považuji za slabost ..neochotu nebo neschopnost bojovat za svou pravdu, své názory, potažmo za své voliče.

Já Babiše NEVOLIL ..ale v tomhle mu rozumím a uznávám to. Porazit ho musí schopnější opozice v celoplošných volbách..

10 3
možnosti
ZD

Napsáno s rozumem.

1 1
možnosti

Tady nejde o to verit, ale o to volit mensi zlo. Protlumocte svym kamaradum tento odkaz, trebas na rozdil od vas pochopi, proc mu lide davaji hlas.

Česko už vrátilo 35 miliard kvůli tradičním demokratickým stranám. Ty peníze jsou nevratné, ztracené. Kalousek byl ve vládě, když došlo k zastavení čerpání dotace, protože všichni věděli, jak se tu kradlo ze zakázek na dálnice, když tu stál kilometr dálnice 350 milionů. Za nás ty samé dálnice stojí o půlku míň. Tehdy v letech 2011 byly zastaveny dotace. Korekce třeba na operační program Doprava byly za léta 2012 a 2013 celkem 14 miliard.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/andrej-babis-rozhovor-mf-dnes-neodstoupim-protesty-motyle.A190610_093516_domaci_chtl

2 8
možnosti

A muzete pridat i tento odkaz o jeho novych oponentech.

"Vymyslete konečně drogu snů! Nově zvolená europoslankyně za Piráty šňupe ve videu

V amatérském videoklipu Gregorová v jednu chvíli drží v ruce něco, co vypadá jako joint marihuany či hašiš.

Smotanou bankovkou pak šňupe neznámý prášek."

https://www.expres.cz/zpravy/marketa-gregorova-pirati-video-droga-snu-ukulele-youtube.A190531_124744_dx-zpravy_lare

...

kdyz to svym kamosum neukazete, tak jste babovka... ;-)

1 3
možnosti
ZD

Sklouzáváte do hysterie. "Opravdu je, díky Andreji Babišovi v České republice vše tak skvělé a bezchybné, že není žádný důvod vyjádřit nespokojenost?"

Zdroj: https://martinbraun.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=716862

Takový stav v normálním státě nemůže být a vy jej stavíte jako důvěryhodnou otázku. Vaše dřívější blogy navozovaly inteligentně dost otázek, na které si čtenář měl odpovědět. Toto dílo vyžaduje jediný a bezpodmínečný souhlas. To je - jak výše uvedeno - sklouzávání do hysterie. Ve Vašem případě naprosto zbytečné.

7 3
možnosti
JU

J98o91s15e14f 56U77l85m27a14n

10. 6. 2019 11:00

Nevěřím Babišovi a nevěřím ani Zemanovi. V politice neexistuje nic jako čistý člověk, jen nedostatečně prověřený. A míra prověření mnohdy závisí od toho, jak silné má nepřátele. Celkově toho na babiše zase až tolik nenašli vzhledem k tomu, kolik lidí a jak mocných se na něj špínu snažilo najít. Podíváme-li se do minulosti, je Babiš vlastně žabař, není málo kauz, kde se hrálo o mnohem větší částky do kapes spřátelených podnikatelů (osobně nevidím moc rozdíl, jestli politik krade pro sebe nebo pro kamaráda, což je zprostředkovaně taky pro sebe). Babiše jsem nevolil, volil jsem ODS navzdory postavám jako je Fiala či Němcová, kteří jsou mi bytostně nesympatičtí, ale Babiše zdaleka nepovažuji za to nejtragičtější, co česká politická scéna nabízí. Vlastně ho považuji za menší zlo než většinu ostatních. Už proto, že dobře vím, že Babiš bude pod drobnohledem, protože má spoustu nepřátel zejména z řad Bakalových sympatizantů (které považuji za samotné dno lidské společnosti). Já bych byl rád, kdyby Babiš odstoupil, ale musela by za něj být lepší náhrada a to se obávám, stejně jako paní Moudrá, že tady prostě není.

8 3
možnosti
Foto

Po mě to není otázkou důvěry nebo nedůvěry, ale otázkou možné alternativy.

Ta aktuálně neexistuje, protože do čela stran se dostali samí neschopní žvanilové.

Je pro mě tedy přijatelnější protřelý a zřejmě všeho schopný kapitalista, na kterého je dobře vidět, než korumpovaní nýmandi, které vodí na drátkách jiní všehoschopní (a nejen kapitalisté), na které ovšem vůbec vidět není, často nejsou veřejně známa ani jejich jména.

18 11
možnosti
Foto

Ovšem otázkou je, zda je Babiš kapitalista. Být kapitalistou totiž předpokládá mít vysoké zásady a ctít jistá pravidla.

16 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

15 1
možnosti
JK

J75a79n 78K83o68z18á75k

11. 6. 2019 0:29

Pane Zieglere, takže by vám spíše byla milejší bývalá sqadra, nebo Piráti a Zelení? Děkuji, nechci. Co teda chcete? Asi komunisty, nebo nýmandy ovládané kmotry.

0 1
možnosti
JK

Andrejovi průšvihy už nejde nijak okecat. Zajímavé je, že kouzelníkovi Márovi asi došel kouzelný prach, protože systém "čím větší průšvih, tím větší protiútok" je zastaralý a stává se směšným. Od anonovců slyšíme jen "on sice lže, podvádí a krade, ale oni by určitě byli mnohem horší", dětská výmluva. Neslyším žádný pozitivní důvod, proč volit Babiše, a tak věřím, že ti pozitivní lidé ho volit nemohou. Babišův tábor se smrskává na negativní kverulanty nadávající na všechny strany a většinou také navázané na státní pokladnu.

Dnes to dospělo do fáze, že cokoliv jiného než AB by bylo jen lepší, a to je pozitivní. ;-)

19 4
možnosti
JN

Tak nám prozraďte, jaký mát pozitivní důvod vůbec brát na vědomí Kalouska nebo třeba Fialu?

4 3
možnosti
Foto

Takže - je 2:35 ráno a tedy nejvyšší čas jít spát. Co se dalo vypít jsem vypil, co jsem chtěl napsat jsem napsal a musím s lítostí konstatovat, že na úplně primitivní otázku mi nedokázal nikdo odpovědět. Jen samé žvásty o mém údajném mentorování, prý se snažím kohosi přemluvit, jsem prý sebestředný a tak podobně. Ovšem odpověď na to, co udělal Babiš pro Českou republiku tak skvělého, že za ním jdou davy jako mouchy za ...ehhmm nene, když neprošli Světáci podruhé se nenechám napálit.

22 2
možnosti
Foto

A moje otázka. A Vy věříte tomu politikovi, premiérovi vlády, kterého si občané v zemi kde současně žijete zvolili?

4 4
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy