Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

I20v35a85n78a 44L52a24n80c78e

14. 1. 2021 23:14

pokud má někdo pocit, že jde o Donalda Trumpa, pak se hluboce mýlí. Jde o republikánskou stranu a potažmo je to podprahový signál i těm rozumným silám v ve straně demokratické, že doba pokroku a zdravého úsudku ve prospěch obyvatel země se blíží ke konci.

Zdroj: https://martinbraun.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=763895

Dneska s vámi souhlasím na 100%. Mysl9m si, že republikáni už jsou umlčováni hodně dlouho, alespon co vím z manželova vyprávění . Nevím proč si toho republikáni nevšímali a zametali problémy s demokraty pod koberec. Bylo to snadnější, než se hádat? A prezidenti Bushové, tak ti byli odsouhlaseni demokraty. Bylo jim povoleno stát se prezidenty, aby demokraté republikány uklidnili a více uspali. Podle mne ve volbách podvádějí už hodně dávno. Reagen se jim vymkl, a tak si dávali pozor. Od Trumpa si mysleli, že jim nehrozí nebezpečí, a tak ho podcenili. Což už opravili a nedopustili, aby republikán zvítězil. s přehledem a klidem zinscenovali uplne jasnou a dobře viditelnou krádež voleb. Ten, kdo si myslí, že to v příštích volbách jde napravit, tak je na velkém omylu. Zadné svobodné volby už nikdy nebudou. Oni už otěže nepustí z rukou. Pomaloučku se k tomuto kroku blížili, tak proč, když dosáhli svého, by se svého vítězství vzdávali? Proč by riskovali, každý se jich bude bát. K násilí mají velmi blízko. To, co předvádějí je totalita jedné strany. Zažila jsem rok 1968. A z vyprávění znám rok 1948, ti samí soudruzi, kterým můj děda věřil, tak ho zničili.

Nejde o Trumpa, jde o to, že volby byly zmanipulovány a lidé, kteří nemají stejné názory, napadány. Demokraté tím, že postavili proti Trumpovi Bidena, který neustále seděl ve sklepě a nevylezl mezi lidi, nejméně oblíbeného a neschopného kandidáta. Stejně jako Kamala H. neměla u voličů žádný uspěch, tak to je naprostý výsměh republikánům. Ukážeme vám, že ti "lůzrové" vyhrají, když mi chceme. Nezáleží na tom, koho lidi volí, nezáleží na tom, kdo ma jaký uspěch u obyvatel, záleží koho MY chceme. To byl message, kter

2 0
možnosti
Foto

J60o61s74e17f 35B81á87r58t77a

14. 1. 2021 14:55

Dnes jsem četl: Kromě výčtu toho, co za své prezidentství Trump udělal, ať už pozitivně nebo negativně, podstatné je i něco, co neudělal, ač k tomu měl mocenské nástroje: Nikdy nikoho necenzuroval, neumlčoval, nezakazoval, naopak trpěl cenzuru od svých protivníků. Televizní vypnutí prezidentského projevu nemá v dějinách demokracie obdobu.

6 1
možnosti
Foto

To vypnutí jeho projevu bylo v pořádku. Kdo měl zájem, mohl si ten projev poslechnout kdekoliv jinde a televize v USA jsou soukromá media, která si mohou určovat míru toho, co je pro ně přípustné. Ostatně, není to jediná země, která podobné kroky dělá. I česká media po překladatelském pokusu Vašeho presidenta, se rozhodla nevysílat jeho rozhovory v přímém přenosu

2 5
možnosti
JF

A co třeba psát víc na izaelské weby ... třeba o nějakém Izraeli ;-D a třeba aspoň stejně tak často jako se o něm píše na českém webu ;-D

0 0
možnosti
Foto

Prosím pane Floriáne o dovysvětlení role oněch dvou smajlíků. Nenašel jsem žádnou souvislost s vaším komentářem.

1 0
možnosti
Foto

Progresivní neomarxisté z demokratické strany pochodují vpřed a na vině je především Trump? Tato logika je poněkud zvláštní. :-/ Pokud za to někdo může, je to pátá kolona progresivistů v republikánské straně. 10 republikánů hlasovalo pro odvolání Trumpa!

4 0
možnosti
Foto

Pane Petriku je to naprosto logická logika. Ti neomarxisté by neměli nejmenší šanci získat takovou popularitu, kdyby nebylo chování presidenta Trumpa a jeho presidentské neschopnosti. A já rovněž napsal, že na tom nese podíl i část republikánů ale nikoliv ta kterou uvádíte vy. Ale ta, která blahosklonně, místy s úsměvem tolerovala jeho likvidaci republikánské strany.

1 2
možnosti
LT

L62u50d16ě52k 73T75o95n18d86r

14. 1. 2021 10:57

Jsou dva možnosti vývoje:

1) Demokraté budou tak tlačit na pilu, aby se Trumpa definitivně zbavili a znemožnili mu příště znovu kandidovat, že ho opravdu sesadí. Pro své voliče se tím Trump stane "mučedníkem" a důkazem, že demokracie nefunguje a volby byly opravdu "cinknuté". Přestanou zkrátka věřit "americkému snu" který drží Američany pohromadě.

Demokraté opilí "vítězstvým" (pyrhovým) začnou pak co nejrychleji realizovat své levicové sny o "světlých zítřcích", což nevyhnutelně povede k eskalaci odporu u konzervativních Američanů (občanské neposlušnosti, odporu až na úroveň občanské války). Čím rychleji to budou zavádět, tím větší odpor vzbudí.

2) Když Trump sesazen nebude, může se demokratům v příštích volbách zase vrátit jak prezident, který přišel zrušit všechny ty "levičácké novoty" (Kapitol bude mezi tím zapomenut). Tím se však jen zpomalí a oddálí nezadržitelný vývoj k budovaní "světlých zítřků", protože Američané - stejně jako my - si to bohužel musí sami zažít na vlasatní kůži, než to odvrhnou.

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Je to normalizace jak cysita, demokraté jdou ve šlépějích Gustava Husaka

3 3
možnosti
Foto

A jak si to představujete? Ti fanatici co řádili v Kapitolu mají odejít bez trestu a všichni se budou tvářit,že se nic nestalo? Trump bude dál bez omezení na sociálních sítích konspiracemi dál fanatizovat lidi a ohrožovat celou Ameriku? Pokud vím tak šéf Republikánu řekl, že nyní je příležitost Trumpa se nadobro zbavit. Celou stranu dlouhodobě poškodil na mnoho let do předu....ta lůza útočící na Kapitol - symbol americké demokracie byli Republikání, či lépe řečeno jejich Trumpem zfanatizování voliči....celkem mě zarazilo, že ten útok lůzy schvaluje 45 procent voličů Republikánů. To je to největší nebezpečí pro USA. To se snad Demokraté mají tvářit, že se nic neděje a nic nedělat...?

2 10
možnosti
JJ

To se snad maji priznivci Trumpa tvarit ze se nic nestalo a nic nedelat ...?

5 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy