Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P95e91t77r 83B82r88o97ž

16. 2. 2016 20:39

Může mi někdo vysvětlit tuto záhadu: Aktuálně je v "karmě" tento článek na pátém místě (viz Top karma zde vpravo). Ale na titulní stránce idnes tento blog není a na pátém místě je aktuální "šestka" "Strom svobody..."

Ale chápu to... Je to předposlední krok, posledním bude smazání tohoto blogu...

1 0
možnosti

P.Banga je cenzorem na Idnes?To se svět f konec zad obraca......a že je tu cenzura jak za totáče je nad slunce jasné.Nemá to nic společného se slušných vyjadřování,psaní k věci apod. Tak P.Banga je cenzor.......ty píste :-)

1 0
možnosti
Foto

Martinovi Konvičkovi fandím a jeho články aktivně vyhledávám - prostě do řádku URL napíšu martinkonvicka..., zbytek prohlížeč doplní sám.

Pokud se takto chová většina jeho čtenářů, pak umístění jeho blogu na idnes byla chyba a ztráta času, protože ve výsledku si bude stejně muset zřídit na webu pro své články svůj vlastní prostor.

Můj názor je, že všichni (včetně Martina Konvičky) přeceňujete publicitu, kterou je iDnes schopno poskytnout silně profilovaným autorům typu Konvička. Takovýmto blogům stejnou publicitu po čase dokážou zajistit vyhledávače a sociální sítě. Viz např. (Walid) Shoebat.com, nebo Alex Jones (Infowars.com a další).

Pokud by Martin měl od začátku svoje stránky pod kontrolou, mohl by mít z přístupů na ně už i nějaké malé příjmy z prodeje reklam. Na blogu idnes ale zdarma tvořil obsah, který zvyšoval příjmy idnes.

Internet je distribuovaná síť, kde výpadek jednoho uzlu nebo služby nesmí ohrozit zbytek sítě. Jenom je potřeba si to uvědomovat a nespoléhat na servery s pochybnými vlastníky.

2 0
možnosti

Podle mně je to krok zpět .Pokud bude fungovat to ,že nevyhovující články ,odpovědi ,vyjádření ,blogy budou mazány ,tak se vracíme zpět před rok 1989.A to jsme přece nechtěli .Ale proč mám pocit ,že minulost se vrací ???

7 0
možnosti

Kdyby byla media statni, tak by to byla cenzura, kdyz jsou to media soukroma, tak je to svobodne rozhodnuti soukrome spolecnosti, ktere dnes mohou kritizovat pouze bolsevici.;-)

0 3
možnosti

P49e96t96r 36B29r98o44ž

15. 2. 2016 18:15

Každá totalita se nejvíc bojí svobody slova...

3 0
možnosti

Cenzura a zadání odněkud z pochybné agentury Hate Free. Nic víc, nic míň

3 0
možnosti

O čem to je? O síle, moci, penězích, správném názoru, korektním vyjadřování se k »pravdě«, aneb jak jsem již mnohokrát psal. Všechno je to zpět, cenzura a jediný správný úhel pohledu.

"Nedobře to vidíš soudruhu, špatně se na ten problém díváš. Kritiku ano, ale konstruktivní, rozumíš soudruhu, konstruktivní kritiku".

Jenže takto se vyjadřovali kovaní komunisti a STBáci, a politici normalizátoři.

Takže já sem psát blogy již nebudu. Ani Lea, ani Jirka. Víte o koho jde. A raději jsem si založil vlastní nakladatelství, v zemi kam ruka cenzora nedosáhne, a holt se vrátíme k tištěným materiálům. To není reklama, to je zkrátka tak. Na rok 2016 ani asi nestihneme všechny knížky vydat.

A pokud mě cenzore chceš příspěvek smazat, nebo i zrušit účet. Klidně, posluž si. Já si již poradím.

4 0
možnosti

P79e42t37r 52B37r91o48ž

16. 2. 2016 20:41

Idnes nechápe, že takovým jednáním ztratí spoustu čtenářů.... Ale když to chtějí... já jsem díky tomu objevil web, kde se píše bez cenzury a objektivně...

0 0
možnosti

Co je dovoleno pánovi, není dovoleno kmánovi. To je stará pravda prověřená staletími a lidskou zkušeností. Není pomalu dne, aby zde nebyla nějaká politická agitka, ale to zřejmě nevadí.

2 2
možnosti
Foto

vidím že pan Polický nevynechá ani po tak dlouhé době od uveřejnění příležitost poctít nás svými mínusy.

1 0
možnosti
Foto

Nemám rád omezování svobody slova, svobodného vyjadřování! na druhou stranu, k takové svobod nutně patří i stejná míra odpovědnosti - řeknu pro začátek, chápu o čem mluvíte, píšete ... víte, jde o to, jaká je atmosféra ve společnosti, a jde taky o to, že pan Konvička, stál v čele nějakého hnutí, s tím se PR jednotlivce nedá srovnávat - tedy nejde jen o to, že porušoval kodex - jen jeden z bodů např. "Bloger nesmí propagovat ani vyjadřovat rasovou, národnostní, náboženskou ani jinou nesnášenlivost vůči jednotlivcům či skupinám osob, obzvlášť pak vůči menšinám. Svými články nesmí vyvolávat nebo eskalovat nenávistné nálady. Bloger nesmí propagovat násilí a agresivitu jako prostředek řešení konfliktů."

Dělají to i mnozí jiní, to je fakt, a na hraně se mnohdy pohybujeme všichni; a je opravdu podivné, že těm co nepokrytě porušují výše uvedené nejsou blogy taky zrušeny - všichni také porušují mj. platné zákony a je s podivem, že to nikomu nevadí - a v mém případě je to o to směšnější, jak mnozí asi tuší, že je mi porušení zákona omlacováno stále hlavu, právě lidmi, kteř akceptují ... jde-li o ně, porušování zákona mnohem horším a nebezpečnějším způsobem. Tedy suma sumárum, nejen že má redakce na to právo, já bych to viděl dokonce jako povinnost ... tedy ve slušné společnosti a mezi slušnými lidmi.

7 0
možnosti
Foto

No dobrá, já nejsem fanouškem strany pana Konvičky a s jeho názory mám stabilní problém. To je ale vedlejší. On za názory nebyl vyhozen a v tom je problém. Kdyby administrace napsala: Jste rasista, nácek, fašoun, považoval bych to sice za nesmysl ale bylo by to v souladu s argumenty které příznivci blogové likvidace pana Konvičky prezentují. Jenže důvodem, zveřejněným, bylo že někde vyzval čtenáře aby jej volili. A prý to udělal vícekrát. Chápu pravidla blogu, nemá se to, snad se to i nesmí. Jenže právě proto snad existuje možnost vyřazení z hlavní stránky. Já znovu musím připomenout slova samotného šéfa tohoto prostoru, Patrika Bangy, který v rozhovoru pro mediapres uvedl, že vyhazov je až poslední možnost. Jenže v případě pana Konvičky to není pravda. Takže jak mám potom věřit v nestrannost a jak mám věřit v náhodu, když náhodou pár týdnů předtím jej vykopli z FB. Jinými slovy, pro mne je daleko větší zvrhlostí a zrůdností fakt, že zde píšou lidé propagující komunismus, šíří nenávist například proti Polsku, a to nechává všechny klidné. Nic více nic méně v mém článku není třeba hledat, protože neexistuje.

3 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy